INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIERĂ ÎN FRANŢA

Fenomenul Arles-Avignon a promovat în Ligue 1!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

După Caen şi Brest, se ştie şi numele ultimei echipe care a făcut pasul spre prima ligă din Hexagon. Arles-Avignon va juca în premieră alături de Lyon, Marseille şi Bordeaux, asigurîndu-şi promovarea după victoria de aseară în faţa lui Clermont cu 1-0, în ultima etapă. Este al patrulea salt făcut de clubul fondat în 1913, care în 2005 evolua în CFA2, a cincea divizie!


"Leii" antrenaţi de Michel Estevan au în lot doar două nume cunoscute, Kaba Diawara, internaţional din Guineea care a jucat la Bordeaux, Arsenal şi Marseille, şi Andre Ayew, fiul lui Abedi Pele, fosta glorie ghaneză. În octombrie trecut, clubul din Avignon a ajuns la un acord cu Manchester City pentru a colabora şi a face schimburi de jucători.

 

Arles-Avignon a avut cel mai mic buget dintre toate cele 18 echipe din Ligue 2, doar 5,7 milioane de euro, iar Parc des Sports d'Avignon are numai 7.000 de locuri, urmind ca in sezonul viitor in Ligue 1 sa fie extins la 10.000.

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează