INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fentează prelungirea » Messi ține Barca în joc de glezne: ce îl nemulțumește pe fotbalist

Messi a prelungit de 7 ori contractul cu Barca. Primul salariu, în 2000, a fost de 60.000 de euro
Messi a prelungit de 7 ori contractul cu Barca. Primul salariu, în 2000, a fost de 60.000 de euro

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 00:00

Messi a refuzat în iulie negocierile pentru a-și reînnoi acordul cu Barca, scadent în 2018, așteptând rezultatul proceselor cu Fiscul.

Messi ține Barca în joc de glezne. Mai are doi ani de contract, dar tot amână discuțiile prelungirii. Argentinianul i-a fentat în iulie pe șefii blaugrana, fiind revoltat de cele 21 de luni de închisoare cu suspendare și amenda de două milioane de euro, în dosarul fraudei de 4,1 milioane (2007-2009).

Marca susține că Leo ar trage de timp, așteptând clarificarea situației sale juridice, înainte să ia o hotărâre. "Familia Messi se consideră persecutată, fiind tratată diferit față de Infanta Elena, într-o situație similară. Recursul făcut la Tribunalul Suprem se va judeca între ianuarie și iunie 2017 și, în funcție de sentință, va alege împreună cu soția și copii, care au o influență mare asupra lui".

20.000.000 €plus bonusurile de obiectiv câștigă anual Messi la Barcelona, cu care a reînnoit ultima dată în mai 2014

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează