INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ferguson îi măreşte salariul lui "Chicharito" Hernandez de la 1,5 la 4.5 milioane de euro!

Javier Hernandez
Javier Hernandez "Chicharito" va lua de la Manchester United un salariul triplat, 4,5 milioane de euro! Într-un an şi un pic a marcat 22 de goluri în 52 de jocuri

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 11:24

Ca să-l ferească de tentaţia unui transfer la Real Madrid, Manchester i-a oferit starului mexican Eduardo Hernandez un nou contract, de 4,5 milioane de euro anual.

Sir Alex Ferguson nu vrea să-l piardă pe " Chicharito". Atacantul mexican de 23 de ani care cîştigă în prezent 1,5 milioane de euro pe sezon a intrat în vizorul lui Real Madrid, care, susţine The Sun, ar fi gata să ofere 35 de milioane de euro pentru jucătorul supranumit "Bob de mazăre".

Tabloidul britanic dezvăluie că "Chicharito" l-a convins pe managerul scoţian că merită mai mulţi bani şi United i-a pus pe masă un nou contract pînă în 2016, cu un salariu triplu! Hernandez ar urma să-l semneze curînd, ajungînd să cîştige 4,5 miliioane, exact cît are rezerva Berbatov.

"Am început de mai multe săptămîni discuţiile pentru renegocierea angajamentului său. United a venit cu o propunere foarte bună, o înţelegere pe cinci ani. Nu pot decît să fiu satisfăcut de faptul că Manchester îi recunoaşte performanţele", a declarat agentul lui Hernandez. Chicarito a fost transferat în iulie 2010 de la Deportivo Guadalajara cu 7,5 milioane de euro, iar cota lui s-a triplat în ceva mai mult de un an. Mexicanul a marcat de cînd a venit pe Old Trafford 22 de goluri în 52 de meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  13 Octombrie 2011, 19:04
Postat de flafy pe 13 Octombrie 2011, 14:52

in opinia mea e cel mai bun atacant de la Manchester si unul dintre cei mai buni din premier league...

e bun, da nu prea...:)) Fortza Liverpool. batem Sambata Man Utd from "The Kop"

flafy
flafy  •  13 Octombrie 2011, 14:52

in opinia mea e cel mai bun atacant de la Manchester si unul dintre cei mai buni din premier league...

coszmin
coszmin  •  13 Octombrie 2011, 13:27

echipa se numeste CHIVAS GUADALAJARA nu deportivo. iar pe mexican il cheama Javier Hernandez Balcazar nu eduardo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează