CAMPIONATE  ·  MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED 1-0

Ferguson ironizat după ce a sărit la Mancini: ”Mult whisky”

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 21:09

Fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, fan al lui City, a găsit imediat explicaţia pentru reacţia nervoasă a lui Sir Alex din minutul 76


Alex Ferguson a ieşit cel mai rău din derby-ul Manchesterului. United a pierdut, scor 0-1, şi a fost detronată de City cu două etape înainte de sfîrşitul campionatului. El şi-a pierdut cumpătul în timpul meciului. Iar la final a trebuit să îndure şi ironiile lui Liam Gallagher, cu ani în urmă liderul trupei Oasis, mare suporter al "cetăţenilor".

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Golul lui Kompany (45) l-a enervat suficient pe Sir Alex, 70 de ani, pentru a sări ca ars în minutul 76, cînd Nigel de Jong l-a atacat dur pe Welbeck. S-a dus valvîrtej spre managerul lui City, Mancini, şi-au aruncat vorbe grele şi doar intervenţia energică a arbitrului de rezervă i-a oprit să nu se încaiere.

Pe marginea acestui moment tensionat s-a amuzat la final Liam Gallagher. "Probabil că Ferguson era orbit de lumini. Cred că a băut prea mult whisky", le-a spus fostul "Oasis" jurnaliştilor.

"Mancini i-a hărţuit continuu pe arbitri. Iar cînd m-am legat şi eu de o fază a reacţionat imediat. La ce arbitraj a avut n-are de ce să fie nemulţumit"
Alex Feguson, manager Man. United

"Vorbeam cu arbitrul de rezervă, cînd Ferguson a venit spre mine şi mi-a zis nişte cuvinte urîte. Îl înţeleg. Era tensionat ca şi mine"
Roberto Mancini, manager Man. City

"Maradona şi Dumnezeu"
Gallagher a postat pe Twitter şi o poză cu el împreună cu Maradona, venit special să-l vadă pe ginerele Aguero. Comentariul fostului lider al trupei Oasis: "Maradona strînge mîna lui Dumnezeu".O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1