INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Fotbalistul bolnav de scleroză laterală amiotrofică lua cocaină și se îmbăta! Dezvăluiri șocante ale fostei soții: „I-am spus că îl părăsesc”

Fernando Ricksen, înainte și după ce a fost depistat cu maladia gravă
Fernando Ricksen, înainte și după ce a fost depistat cu maladia gravă

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:11 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 20:15

Soția lui Fernando Ricksen, Veronika, povestește în cartea „Bătălia finală” cum s-a drogat jucătorul după ce a aflat maladia de care suferă.

  • După șase ani de suferință, de durere tot mai mare, tot mai cruntă, mai greu de suportat, Fernando Ricksen s-a stins, pe 18 septembrie 2019, la vârsta de 43 de ani;
  • Maladia Lou Gehrig, scleroza laterală amiotrofică (ALS), i-a luat toată puterea, l-a pus la pat. Slăbit, fără se mai poată mișca, fără să mai poată vorbi.

În „Bătălia finală”, cartea scrisă de jurnalistul olandez Vincent de Vries despre ultimii șase ani de viață ai lui Fernando Ricksen, fostul fotbalist care s-a stins în 2019 după o lungă suferință, soția sa Veronika dezvăluie că acesta lua cocaină și se îmbăta după ce a aflat că are scleroză laterală amiotrofică.

„Era modul său de a scăpa de stres, de a se relaxa. Când am realizat, în 2014, i-am spus că îl părăsesc. Și-a cerut scuze. Nu a mai făcut-o de atunci", a povestit Veronika. 

În carieră, Ricksen a avut însă mari probleme cu drogurile și cu alcoolul. La Zenit, a fost suspendat din cauza cocainei și, la un moment dat, a fost internat într-o clinică pentru dezalcoolizare. Acesta a evoluat pe postul de fundaș dreapta la echipe precum Sittard, Alkmaar, Rangers și Zenit.

Fotbalistul bolnav de scleroză laterală amiotrofică lua cocaină și se îmbăta! Dezvăluiri șocante ale fostei soții: „I-am spus că îl părăsesc”
Fernando Ricksen

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Sora lui Cristiano Ronaldo atacă după ce Juventus a pierdut Cupa Italiei: „Cum să joci așa într-o finală!? Dragul meu nu poate face miracole singur!”

GALERIE FOTO. Messi cumpără un hotel de lux în Pirinei » Se bate cu Cristiano Ronaldo pentru turiști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează