CAMPIONATE  ·  OLANDA

Fernando Ricksen, mesaj cutremurător de pe patul de moarte: "Pe 28 iunie va fi ultima mea noapte şi-mi doresc să ne vedem cu toţii"

Fernando Ricksen
Fernando Ricksen

Articol de — Miercuri, 12 Iunie

Fernando Ricksen, fostul internaţional olandez de 42 de ani, a ajuns pe ultima linie dreaptă a luptei cu o maladie incurabilă şi vrea să se despartă de fani cu un eveniment caritabil.

Se stinge de la o zi la alta şi simte că sfârşitul e foarte aproape. Fernando Ricksen suferă teribil la 42 de ani, măcinat din 2014 de o scleroză laterală amiotrofică, dar, înainte să se predea în lupta cu maladia incurabilă, vrea să-şi ia adio de la toţi prietenii şi fanii care l-au susţinut în acest calvar.

Fostul internaţional olandez, cu 12 selecţii, le-a transmis de pe patul de spital un mesaj video cutremurător:

"Bună. Pe 28 iunie voi celebra o noapte specială. Va fi ultima mea apariţie publică, pentru că mi-e din ce în ce mai greu să mai rezist. Vă rog să veniţi şi să o facem împreună una de neuitat. Am toată speranţa că ne vom revedea în curând cu toţii".

 

Comunică prin computer

Fostul mjlocaş al Fortunei Sittard, Alkmaar, Glasgow Rangers şi Zenit a ajuns doar o umbră din cauza bolii degenerative neuronale şi nu poate comunica decât cu ajutorul computerului, mesajul fiind postat pe contul său de socializare.

Pe 28 iunie, olandezul cu 7 trofee în Scoţia şi câştigător al Cupei UEFA şi al Supercupei Europei cu Zenit a programat şi un eveniment caritabil, la care încearcă să strângă cât mai mulţi sportivi. 

 

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21