INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Fernando Torres, nemulţumit de cum a fost tratat la AC Milan: "Nu am mai contat pentru antrenor"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 15:02

Fernando Torres s-a reîntors după aproape 8 ani la Atletico Madrid sub formă de împrumut de la AC Milan, iar pe 5 ianuarie se va alătura lotului lui Diego Simeone.
După venirea sa pe San Siro, atacantul a înscris un singur gol pentru formaţia din capitala Italiei, unde spune că a avut o perioadă nefastă.

"Am crezut că sînt important pentru AC Milan, dar lucrurile nu au stat aşa. Cînd am venit mi s-a spus că sînt un jucător de bază, că au nevoie de mine, după care nu am mai contat pentru antrenor.

Le mulţumesc celor de la Milan pentru că m-au lăsat să plec, că au căutat o soluţie pentru a ne despărţi amiabil. Cel mai important este că acum sînt la Atletico, nu există nici un loc mai bun decît acesta", a spus Torres într-o conferinţă de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyschleck
andyschleck  •  30 Decembrie 2014, 09:10

Ai dat un gol in zece meciuri panaramo ... ce sa conteze pe tine ?

adryanmilan
adryanmilan  •  29 Decembrie 2014, 21:51

''După venirea sa pe San Siro, atacantul a înscris un singur gol pentru formaţia din capitala Italiei'' ???????? Nu stiam ca locuiesc chiar in capitala, cu cine ati studiat geografie, cu femeia de serviciu ? In fine eu personal imi pusesem sperante in Torres, ziceam ca oricum mai rau decat Matri nu putea sa fie, in schimb am fost contrazis ... :(

valiii
valiii  •  29 Decembrie 2014, 19:21
Postat de dejoc pe 29 Decembrie 2014, 15:55

ai fost considerat om de baza inainte sa vii, dupa 10 jocuri in care ai jucat praf, ce vroiai sa faca cu tine ?

nici in momentul de fata nu-mi explic ce s-a intamplat cu torres dupa ce a plecat de la liverpool ,a fost fenomenal la atletico,apoi la liverpool,era la ora aceea unul din cei mai bun atacanti din lume apoi incet,incet s-a stins dar cine stie..poate la atletico poate reuseste simeone sa-i redea stralucirea de altadata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează