INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Fetiţa lui Mexes a fost răpită

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2008 00:00

Fundaşul francez al celor de la AS Roma, Philippe Mexes, a fost atacat aseară în faţa casei sale de lîngă Roma de către doi bandiţi înarmaţi. Atacatorii au furat maşina fundaşului de 26 de ani, fără să vadă că pe bancheta din spate era fetiţa de doi ani a jucătorului, informează Gazzetta dello Sport. Urmăriţi de poliţie şi carabinieri, atacatorii au abandonat maşina la periferia Romei. Un trecător a observat uşa maşinii deschise şi a anunţat poliţia, jucătorul roman recuperîndu-şi fetiţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  27 Iulie 2008, 08:12

s-ar putea sa fi fost romani florin cj...nu trebuie sa ii jignesti...trebuie sa recunosti k e f posibil...iar cea care a gasit masina si a anuntat politia a fost o italianca :)

 •  25 Iulie 2008, 15:04

doamne si asta era cel mai bun prieten cu chivu :( sunt sigur si io eu ca au fost romanii nu se mai poate frate cu hotii puscarie si gata!

 •  25 Iulie 2008, 13:56

Huooooo ,mincinosilor ,tertipuri ieftine de gazetarasi ,sa citeasaca lumea articolul .Auzi rapita ....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează