INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA LONDRA

FIFA a dat decizia în cazul apelului făcut de Chelsea! Londonezii rămân cu interdicție la transferuri până în 2020

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 18:28

Chelsea a fost sancţionată de UEFA cu interdicție la transferuri până în vara lui 2020. Apelul făcut la FIFA a fost respins astăzi. 

Oficialii londonezilor au făcut anunțul printr-un comunicat pe site-ul, în care se arată „siderați” de hotărârea luată de forul mondial.

Cazul pe lung

„Comitetul disciplinar al  FIFA a sancționat-o pe Chelsea, club care nu are voie să inregistreze jucători la nivel național și internațional pentru următoarele două perioade de tranferuri”, se arată pe site-ul forului mondial.

Chelsea s-a ales și cu o amendă de 600.000 de franci elvețieni (529.000 de euro), iar Federația Engleză a primit o penalizare de 510.000 franci elvețieni (449.000 de euro). Decizia nu este una definitivă, iar Chelsea poate face apel în termen de 90 de zile.

COMISION PENTRU MAMA!

Nici în vară, şi în ianuarie 2020, echipa pregătită încă de Maurizio Sarri nu va primi astfel nicio întărire, însă, potrivit Daily Mail, se aştepta la această sancţiune. Astfel se explică şi refuzul de a negocia pentru cedarea a două nume foarte curtate, Eden Hazard şi Callum Hodson-Odoi. Belgianului i s-ar distruge visul de a pleca la Real la finele sezonului, iar Bayern ar rămâne cu ochii în soare pentru extrema de 18 ani. Suspendarea i se trage lui Chelsea, în principal, de la Bertrand Traoré, burkinabez transferat înaintea majoratului şi pentru care i-a plătit mamei sale suma totală de 193.000 de euro, afacerea fiind investigată de UEFA timp de 3 ani. 

10 milioane de €a obţinut Chelsea din vânzarea lui Bertrand Traoré la Lyon în iulie 2017. Londonezii au mai scos două milioane din împrumutul pe un sezon la Ajax

16 meciuria bifat atacantul burkinabez la Chelsea, în total 513 minute. A marcat 4 goluri şi a oferit un assist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează