INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

FIFA a decis perioada de organizare a Campionatului Mondial din Qatar! Cînd va avea loc finala

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 12:11

Campionatul Mondial din Qatar din 2022 a stîrnit multe controverse cu privire la perioada de organizare.

Comitetul Executiv al FIFA a aprobat organizarea Mondialului în perioada noiembrie - decembrie 2022, din cauza temperaturilor extrem de ridicate care se înregistrează pe timpul verii.

Turneul va dura 28 de zile, nu 32 aşa cum durează în mod tradiţional, iar finala se va disputa duminică, 18 decembrie, ziua naţională a Qatarului.

"Vom organiza turneul în noiembrie şi decembrie. Vom încerca să terminăm turneul în 28 de zile, pe 18 decembrie. Vom avea şi timp de cumpărături de Crăciun", a declarat Walter De Gregorio, directorul departamentului de Comunicare al FIFA.

"18 decembrie este o dată bună pentru finală", a spus Michel Platini, preşedintele UEFA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
thedronius
thedronius  •  20 Martie 2015, 19:42
Postat de headhunterz pe 20 Martie 2015, 12:49

sa fiu in locul jucatorilor as boicota totul,sunt tratati ca niste sclavi trimisi sa munceasca pe plantatie

Da, clar. Oameni mai chinuiti ca Messi si Ronaldo chiar nu cunosc... tztztzt... saraciii de ei, iti dai seama, sa fie ei nevoiti sa alerge pe terenul de fotbal saptamana de saptamana pe burta goala. Chiar nu sunt remunerati corespunzator pentru scl/avag/ismul asta la care sunt supusi.

bdgeorge
bdgeorge  •  20 Martie 2015, 19:28

o sa fie interesant ..pomul de craciun cu fotbal de calitate..plus ca fotbalistii nu vor fii asa obositi dupa un sezon distrugator in unele cazuri..nu stiu ce vor face englezii cum vor termina ei campionatul?? cred ca vor juca din 2 in 2 zile din ianuare pana in iunie

helioglobalus
helioglobalus  •  20 Martie 2015, 16:25

Nu va fi C.M. în Qatar, mierleşte Blatter şi se termină petrolul, iar qataroaiele vor vedea C.m. ca de obicei la TV, VARA!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează