INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA THE BEST

FIFA, pusă la zid de Filipe Luis: "Distincția asta e pentru cel mai bun din lume, iar când Messi nu e în top 3, premiul își pierde credibilitatea "

Lionel Messi vs. Filipe Luis
(foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi vs. Filipe Luis (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 11:18

Filipe Luis, 33 de ani, critică dur FIFA pentru că nu l-a inclus pe Lionel Messi în top 3 pentru premiul "The Best". Distincția se acordă celui mai bun fotbalist al anului, iar cel care câștigă este și potențial favorit pentru adjudecarea Balonului de Aur.

Anul acesta, podiumul "The Best" a fost format din: Cristiano Ronaldo, Luka Modric și Mohamed Salah, iar asta a generat numeroase discuții în lumea fotbalului, dar și printre microbiști, fiind lăsați pe dinafară Messi și Griezmann. 

Filipe Luis nu s-a ferit să-și spună părerea. Fotbalistul lui Atletico Madrid crede că argentinianul nu are cum să lipsească din topul celor mai buni: "Premiul e pentru cel mai bun fotbalist din lume, iar pentru mine acesta este Messi. La fel ca și în anii trecuți. Când Messi nu e printre primii 3, premiul ăsta își pierde din credibilitate! Nu contează că cineva câștigă Mondialul sau Liga Campionilor, Messi e cel mai bun din lume!"

Antoine Griezmann a câștigat titlul mondial în acest an cu Franța, dar și Europa League și Supercupa Europei cu echipa de club, Atletico Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
circul_ghencea
circul_ghencea  •  06 Septembrie 2018, 17:29
Postat de Dan Pastrama pe 06 Septembrie 2018, 12:26

adica tot ce-ai enumerat n-are legatura cu cifrele si reusitele lui. auzi gealat lol ce tb are cu foarfecile lui extraterestre si cu umilintele pe care le administreaza echipelor adverse? pai Ronaldo e racheta pe teren in comparatie cu messi care e un avion de hartie...drept dovada anul asta ia CL cu Juve si arata tuturor ca CL nu se castiga de Real, Barca sau Bayern Munchen ci de CR7. O sa demonstreze ca nu conteaza echipa cat fenomenul CR7.

Gelat prietene, nu gealat! Sunt doua chestii total diferite... Citeste mai cu atentie...

mariuss72
mariuss72  •  06 Septembrie 2018, 15:15
Postat de fcsb_bv pe 06 Septembrie 2018, 15:08

cum se numeste premiul? cel mai bun fotbalist? si asta cum se face? ce realizari ai individuale sau cu echipa? pai atunci sa dea premiul de cea mai buna echipa? cate goluri are Messi anul trecut? peste Ronaldo, Salah, etc. deci....

Bai nene, esti greu de cap, chiar trebuie sa-ti desenez? Aici e vorba de fotbalisti care s-au remarcat prin performante individuale extraordinare, dar diferenta se face si prin rezultatele pe care le-au obtinut cu echipele lor. Nu eu fac clasamentele astea, ci cei care acorda premiile.

fcsb_bv
fcsb_bv  •  06 Septembrie 2018, 15:08
Postat de mariuss72 pe 06 Septembrie 2018, 13:17

Salut Capitano, de acord cu tine, doar ca premiile astea se acorda dupa criteriul cumularii rezultatelor personale, cu echipa de club si cu echipa nationala. Din pacate, Messi nu prea a stralucit la ultimele doua.

cum se numeste premiul? cel mai bun fotbalist? si asta cum se face? ce realizari ai individuale sau cu echipa? pai atunci sa dea premiul de cea mai buna echipa? cate goluri are Messi anul trecut? peste Ronaldo, Salah, etc. deci....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează