INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

CORONAVIRUS. Schimbare uriașă în fotbal: sezonul viitor începe în noiembrie-decembrie și se încheie în aprilie 2022!

Liverpool și Manchester City sunt rivale în Premier League // FOTO: Guliver/GettyImages +32   FOTO
Liverpool și Manchester City sunt rivale în Premier League // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 17:23

FIFA plănuiește prima stagiune care durează un an și jumătate, la mijloc urmând să se desfășoare Europenele de fotbal și Jocurile Olimpice.

Într-o perioadă extrem de dificilă, în care orice program e decalat la nesfârșit, un alt plan apare la orizont. O premieră absolută în fotbal. Campionatul care ar putea dura un an și jumătate!

Potrivit presei italiene, sezonul viitor ar urma să pornească la sfârșitul lui noiembrie sau începutul lui decembrie. Prima parte a competițiilor interne și cupelor continentale ar dura până în primăvara lui 2021. Vara ar fi dedicată Europenelor de fotbal și Olimpiadei.

Apoi, din octombrie 2021, s-ar relua sezonul cu returul campionatelor naționale și fazele finale ale Ligii Campionilor și Ligii Europa. Care s-ar întinde până în primăvara lui 2022! Înaintea Mondialului din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022), s-ar juca turul stagiunii 2022-2023. 

FOTO. Imagini din întreaga lume în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

VIDEO. Klaus Iohannis: „Toată lumea va fi obligată să poarte mască”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Bombă la UEFA! Scenariul incendiar care ar face ca FCSB să se califice în Liga Campionilor, iar CFR Cluj să cadă în Europa League

UEFA schimbă iar data meciurilor de baraj pentru EURO! Când se va juca Islanda - România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează