CAMPIONATE  ·  FIFA

FIFA vrea o schimbare uriașă în fotbal! Motivul pentru care pot fi interzise împrumuturile de jucători

Gianni Infantino, președintele FIFA // FOTO: Guliver/GettyImages
Gianni Infantino, președintele FIFA // FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 10 Aprilie 2018, 14:26

FIFA studiază posibilitatea de a interzice împrumuturile de jucători din cauză că echipele încalcă astfel regulile fair play-ului financiar.

Potrivit revistei France Football, măsura este analizată de câteva luni și ar putea fi pusă în aplicare de Comitetul Executiv care se va reuni octombrie.

FIFA crede că împrumutul jucătorilor, care ințial trebuia să asigure minute fotbaliștilor care nu jucau la echipele lor, s-a transformat într-un mod de a fenta regulile fair play-ului financiar.

Unul dintre exemplele date de FIFA este împrumutului lui Kylian Mbappe. Atacantul francez a fost împrumutat de PSG de la AS Monaco, în vară, iar la finalul împrumutului PSG va achita 180 de milioane de euro. Prin acest împrumut, PSG a driblat regulile fair-play-ului financiar, după ce plătise 222 de milioane de euro pentru Neymar.

41 
de jucători are Juventus sub formă de împrumut, echipa cu cei mai mulți fotbaliști cedațiO familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (1)

romulus65  •  10 Aprilie 2018, 15:43

Este o mare porcarie, cate cluburi au atatia bani ca sa faca ce a facut PSG cu Mbappe? Pentru cateva cluburi bogate care isi permit transferuri de sute de milioane de euro le pedepsesti pe toate celelalte. Mi se pare discriminatoriu ceea ce vrea sa faca UEFA.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1