INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Figo a dezvăluit care este cel mai bun jucător german din lume: "Are un talent incredibil, poate să facă orice cu mingea"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 16 februarie 2017 21:47

Luis Figo crede că Mario Gotze, mijlocașul lui Borussia Dortmund, este cel mai bun fotbalist german la ora actuală.

Neamțul a fost lăudat într-un interviu acordat pentru Bild. 

"Gotze este cel mai bun fotbalist german. El are un talent incredibil, poate să facă orice cu mingea. Consider că el este un jucător cu abilități extraordinare, îmi place foarte mult de el", a spus Figo.

Gotze, 24 de ani, s-a întors în acest sezon la Borussia Dortmund pentru care a marcat două goluri și a oferit două pase de gol în 16 meciuri.

Gotze a câștigat două titluri consecutive în Bundesliga cu Borussia în 2011 și 2012, înainte să fie transferat de marea rivală Bayern Munchen.

Starul german a punctat decisiv în minutele de prelungire din finala Cupei Mondiale din 2014, pe care Germania a câștigat-o în fața Argentinei.

Transferul la Bayern și perioada petrecută sub conducerea lui Pep Guardiola i-au stagnat ascensiunea lui Gotze, însă el a revenit pe Signal Iduna Park.

Gotze a lipsit în prima manșă a disputei cu Benfica Lisabona (0-1) din optimile de finală ale Champions League din cauza unei accidentări.

sursa: fourfourtwo.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează