INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Final de telenovelă: Alexandru Mitriță semnează! Acord total

PAOK e foarte aproape să-l semneze pe Alexandru Mitriță (26 de ani, extremă stânga).
PAOK e foarte aproape să-l semneze pe Alexandru Mitriță (26 de ani, extremă stânga).

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 18:08 / Actualizat marti, 24 august 2021 18:20

PAOK e foarte aproape să-l semneze pe Alexandru Mitriță (26 de ani, extremă stânga).

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la un acord cu New York FC pentru împrumutul fotbalistului român, informează Gazzetta, publicație din Grecia. 

De asemenea, PAOK e la un pas să-i împrumute pe Chuba Akpom (25 de ani, atacant) de la Middlesbrough, și Sidcley Ferreira (28, fundaș stânga), jucătorul lui Lucescu senior de la Dinamo Kiev, mai notează sursa citată.

Alex Mitriță, spre PAOK

Alex Mitriță și-a încheiat recent conturile cu Al Ahli Jeddah. A și postat un mesaj de mulțumire către club, în limba engleză: „Mulțumesc, Al Ahli, pentru această experiență. A fost o plăcere să joc pentru voi și vă urez toate cele bune pentru viitor! Sunt recunoscător suporterilor, pentru încurajări, ați fost senzaționali. Mulțumesc încă o dată și vă urez un sincer mult noroc”.

„Piticul”, al cărui împrumut la Al Ahli avea scadența în ianuarie 2022, este jucătorul lui New York City până-n februarie 2023. Însă, în ultimul timp, s-a vorbit foarte mult de o întoarcere acasă, la Universitatea Craiova, clubul care l-a vândut americanilor în februarie 2019. Mutarea a picat însă.

8 milioane de dolari,adică 7,4 milioane de euro, a plătit New York pentru transferul lui Mitriță de la Universitatea Craiova

1,1 milioane dolarie salariul anual brut al lui Mitriță la New York City

Mihai Rotaru: „E greu ca Mitriță să vină la Universitatea Craiova”

„Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, au investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină”, a declarat Rotaru, patronul CSU Craiova, în emisiunea „Liga Digi Sport” în urmă cu 5 zile.

Când a plecat în Arabia Saudită, aștepta un copil. Și-a dorit să fie puțin mai aproape de casă și din acest motiv s-a transferat. Plus că a încasat un salariu de 3 ori mai mare. Însă să nu uităm că a jucat bine în SUA 
Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește mai multe știri de actualitate:

Răzvan Marin e lăudat în Italia după ultima prestație: „A întors meciul”

Cu moartea nu e de glumit! » Cum a sfârșit tragic un fotbalist din Serie A în urma unei glume nereușite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 August 2021, 08:28

A mai cazut o poveste. Trist este, insa, ca Mitrita era singura tinta care aducea plus valoare. In rest, din ce relateaza presa, Craiova cauta doar inchizatori, nu oameni care sa construiasca atacul.

potec
potec  •  24 August 2021, 23:54
Postat de kuba pe 24 August 2021, 21:17

Cum nu a venit la Clona? :)))) Poate se întorc Kelic și Calancea :)))))))

Vad ca sti toti jucatori care au trecut pe la craiova saormare probabil intre 2013 si 2017 ai fost mare sustinator ca mititelu lipsea cu desavirsire in perioada aia . Stai calm cap mare minte putina la craiova vor avea usile deschise mereu jucatorii care au facut ceva cum e mitrita, baluta sau cicaldau asa cum a fost si cazul lui ivan sau vatajelu. La prostie nu te intrece nimeni saormare. Nu-i asa ca sunt mai interesanti aia de-i culege mititelu dupa ce ii arunca toti de numai au loc pe nicaieri?

observator_federal
observator_federal  •  24 August 2021, 23:37
Postat de pol1tehnicaiasi pe 24 August 2021, 19:24

"Însă să nu uităm că a jucat bine în SUA Mihai Rotaru, patron CSU Craiova" ...:))))))))) pai ma, daca juca bine, nu l mai imprumutau aia ...si-au luat teapaaaaaa americanii cu mitrita, aia e

Băi tu încerci să ne manipulezi? Online?! Pleacă băi de-aci, noi suntem normali. Mitriță a reprezentat cu cinste România în Statele Unite și vine un prost ca tine (de parcă ai lui Mititelu nu erau de ajuns) și îl jignești?? ***, că a mai fost unu' dăștept înaintea ta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează