INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Final în procesul în care Ronaldo era acuzat de viol » Fotomodelul american cerea 78 de milioane $

Justiția americană a refuzat să rejudece procesul de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo, întrucât avocatul Kathrynei Mayorga și-a susținut cazul pe înregistrări obținute fraudulos, notează BBC.
Justiția americană a refuzat să rejudece procesul de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo, întrucât avocatul Kathrynei Mayorga și-a susținut cazul pe înregistrări obținute fraudulos, notează BBC.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 12:15 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 12:15

Justiția americană a refuzat să rejudece procesul de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo, întrucât avocatul Kathrynei Mayorga și-a susținut cazul pe dovezi obținute fraudulos, notează BBC.

  • CONTEXT: Mayorga, model american, pretindea nu mai puțin de 78 de milioane $ la tribunal pentru o presupusă agresiune sexuală suferită în 2009 într-un hotel din Las Vegas. Atunci, Ronaldo juca la United, iar Kathryn avea 25 de ani.

Cristiano, 37 de ani, atacantul lui Manchester United, a negat mereu acuzațiile de viol ale femeii, susținând că raportul sexual a fost „total consimțit”. În 2019, justiția americană anunțase că ceea ce a declarat Mayorga „nu poate fi probat dincolo de orice dubiu rațional” și a renunțat să continue urmărirea penală.

Justiția americană a refuzat să rejudece procesul de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

În iunie 2009, femeia a chemat poliția din Las Vegas pentru a reclama violul, dar n-a dezvăluit și identitatea presupusului acuzat, astfel încât cazul a fost imediat închis.

Un an mai târziu, a existat o înțelegere, Ronaldo plătindu-i 375.000 $ pentru a-i cumpăra tăcerea și a renunța la orice proces. Avocații au redeschis însă cazul în august 2018, considerând că acel contract e nul, deoarece clienta lor ar fi fost supusă presiunilor ca să accepte.

Femeia a mers mai departe în instanță. Pentru a susține cazul, avocatul ei, Lesie Stovall, a utilizat însă informații confidențiale și privilegiate, a scris judecătorul Jennifer Dorsey citat de BBC, astfel că Ronaldo a scăpat de proces. Într-o hotărâre publicată vineri, Dorsey l-a acuzat pe avocatul Stovall de „abuzuri și eludare flagrantă de informații”. Astfel, „Mayorga pierde oportunitatea de a continua acest caz”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Mutu, episod fabulos cu Totti: „Dau eu un milion de euro, doar să vii” / „Era să leșin!”

C'est fini! RMC Sport anunță că PSG l-a demis pe Pochettino

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
decaraiman
decaraiman  •  12 Iunie 2022, 22:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează