INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

S-au anunțat finaliștii pentru The Best 2021! Își apără Lewandowski trofeul?

Își apără Lewandowski titlul de cel mai bun fotbalist al anului?!
Își apără Lewandowski titlul de cel mai bun fotbalist al anului?!

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 19:31 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 20:55

Titlul de cel mai bun fotbalist al anului trecut acordat de forul mondial „FIFA The Best” este o afacere în trei. Polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen), argentinianul Lionel Messi (PSG) şi egipteanul Mohamed Salah (Liverpool) sunt finaliştii din 2021. 

Primul l-a câștigat în 2020, iar al doilea a luat Balonul de Aur luna trecută, cu 433 de voturi. Premiul va fi decernat în data de 17 ianuarie.

Philippe Coutinho s-a întors în Premier League! Cu ce echipă a bătut palma
PREMIER LEAGUE
Philippe Coutinho s-a întors în Premier League! Cu ce echipă a bătut palma

S-au anunțat finaliștii pentru The Best 2021!

Au mai fost nominalizaţi pentru acest trofeu pe lista lungă: Karim Benzema (Franţa / Real Madrid), Kevin De Bruyne (Belgia / Manchester City), Cristiano Ronaldo (Portugalia / Juventus / Manchester United), Erling Haaland (Norvegia / Borussia Dortmund), Jorginho (Italia / Chelsea), N’Golo Kante (Franţa / Chelsea), Kylian Mbappe (Franţa / Paris Saint-Germain) și Neymar (Brazilia / Paris Saint-Germain). 

Leo Messi are atuul de a fi cucerit cu echipa naţională Copa America, în vara trecută, în Brazilia, pe lângă un trofeu cu Barcelona, Copa del Rey, și titul de golgheter în LaLiga. 

Robert Lewandowski (33 de ani), clasat pe doi în Ancheta pentru Balonul de Aur, a câștigat în 2021 campionatul cu Bayern, CM al Cluburilor și Supercupa Germaniei. 

Mo Salah (29 de ani) s-a clasat pe șapte la Balonul de Aur 2021, atacantul lui Liverpool necâștigând niciun trofeu în 2021.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Optimile Cupei Spaniei au fost stabilite » Duel de foc pentru Barcelona + Derby Sevillano!

Philippe Coutinho s-a întors în Premier League! Cu ce echipă a bătut palma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează