INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - FIORENTINA 2-1

Fiorentina face scandal după înfrângerea cu Inter: ”Un penalty absurd! Hențul e imperceptibil, vorbim de vârfurile degetelor. Și nu e voluntar”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 11:38

Inter s-a impus în fața Fiorentinei, 2-1, dar antrenorul Stefano Pioli și directorul Giancarlo Antognoni protestează împotriva arbitrului Paolo Mazzoleni, care i-a oferit Interului un penalty la 0-0, în ultimul minut al primei reprize.

Inter câștigă iar în final, D'Ambrosio marcând golul victoriei în minutul 77, și are acum 3 victorii la rând (două în Serie A și una în Champions), premieră în acest sezon. Dar Fiorentina, care a jucat foarte bine, se simte nedreptățită și protestează. Îl atacă pe arbitrul Mazzoleni, care a dictat un penalty în favoarea nerazzurrilor chiar înaintea pauzei. 

În minutul 45, la 0-0, mingea centrată de Candreva șterge ușor mâna stângă a lui Vitor Hugo și VAR acționează. Asistentul video îl avertizează pe "central", care revede faza pe monitor, la marginea terenului, acordând 11 metri. O lovitură de pedeapsă contestată vehement de Viola.

"Penaltyul nu există. Și noi puteam cere 11 metri la contactul Chiesa - Politano. În plus, Asamoah merita eliminat și nu a fost", a declarat antrenorul Stefano Pioli. "La penalty, hențul e imperceptibil, vorbim de vârfurile degetelor. Și nu era voluntar. Nici nu a influențat traiectoria mingii".

42538011 1721048604689479 8121486275711598592 n

Directorul clubului, fostul mare internațional Giancarlo Antognoni, l-a completat: "Penalty absurd. Nu am mai văzut așa ceva în Serie A. Sunt furios". 

"Penaltyul? Clar! Vitor Hugo atinge mingea care se îndrepta spre punctul de la 11 metri, acolo unde venea lansat Vecino" Luciano Spalletti, antrenor Inter Milano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează