INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fiscul german îl caută pe "Avram din Bundesliga" » Arbitrii nemţi sînt suspecţi de fraudă fiscală

Arbitrii nemţi sînt suspectaţi pentru fraudă fiscală
Arbitrii nemţi sînt suspectaţi pentru fraudă fiscală

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 15:31

Nu doar arbitrii din România au parte de clipe dificile. Şi în Bundesliga autorităţile i-au luat la întrebări pe "fluieraşi". Anchetatorii fiscului au efectuat o percheziţie la sediul Federaţiei Germane de Fotbal după suspiciunile de fraudă fiscală la adresa arbitrilor

Federaţia a anunţat că anchetatorii s-au deplasat la sediul din Frankfurt pentru a examina "documente legate de domeniul arbitrajului". Anchetatorii suspectează că arbitrii nu şi-au declarat veniturile în conformitate cu regulile în vigoare.

Secretarul general al federaţiei, Wolfgang Niersbach, a explicat că investigaţiile nu vizează forul fotbalistic. "Nu există nicio acuzaţie contra DFB şi vom ajuta agenţii fiscului cu tot ce putem.

Potrivit tabloidului Express, mai mulţi arbitri din campionatul german nu şi-au declarat veniturile legate de meciuri amical, fiind efectuată o percheziţie şi la locuinţa unui arbitru la Munchen.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
gurgu.nicolae
gurgu.nicolae  •  24 Octombrie 2011, 17:25

bai ziarist de 2 bani ce cerceteaza fiscul german e cu totul altceva ,este vorba de evaziune fiscala ,o fapta care nu a influentat arbitrajul si rezultatele partidelor de fotbal,si numai incasarile la fisc adica impozitele datorate , la noi avram era ingrijorat in discutia telefonica cu borcea ,de faptul ca baiatul sau asistent la partida sportul -dinamo ,arbitreaza prea bine la intrebarea lui borcea daca ajung 50,avram a raspuns sa trimita repede cat poate dar cat mai repede ,aice e clar coruptie pt rezultate favorabile lui dinamo ,e penala total la avram ,pe cand in germania ,se calculleaza impozit se adauga penalizari si vor plati cei vinovati ,si gata ,e diferenta mare domnilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează