INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO SIUUUUU! Fiul lui Cristiano Ronaldo a marcat pentru Manchester United și s-a bucurat exact ca tatăl său

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 14:32 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 16:38

Cristiano Ronaldo Jr (11 ani) a marcat pentru echipa U12 ai lui Manchester United în victoria cu Girones Sabat (5-0) și a sărbătorit reușita în stilul tatălui său.

Fiul starului portughez a semnat un contract cu „diavolii roșii” la începutul anului, iar acum a marcat într-un turneu organizat în Spania, la care participă şi două grupe de juniori ale Rapidului.

Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan
SCANDAL
Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan

Cristiano Ronaldo jr. și-a imitat tatăl la Manchester United

Cristiano jr. a început jocul pe banca de rezerve, însă a fost trimis pe teren în repriza secundă, când scorul era deja 4-0 în favoarea echipei sale. Douăzeci de minute mai târziu avea să închidă tabela cu o reuşită din interiorul careului, după o lovitură liberă executată în faţa porţii de către un coleg.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a savurat din plin momentul de glorie și s-a bucurat exact în stilul tatălui său, strigând și celebrul: „SIUUUU!”.

Cristiano Ronaldo jr. visează să joace alături de tatăl său

La 37 de ani, Cristiano Ronaldo se apropie de finalul carierei, dar unul dintre visurile fiului său este să joace alături de el.

„Fiul meu îmi spune mereu «Tată, mai stai câțiva ani în fotbal, vreau să joc alături de tine »”, a dezvăluit Cristiano Ronaldo după ce fiul său s-a alăturat academiei de tineret a lui Manchester United.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Procurorii cer ca personalul medical al lui Diego Maradona să fie judecat pentru omucidere! Inculpații riscă până la 25 de ani de închisoare

Simeone, „săgeți” către Guardiola: „Cei cu un vocabular bogat te laudă cu dispreț, dar nu suntem atât de proști”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează