INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Fiul lui Cristiano Ronaldo, execuție genială! » L-a învățat să bată lovituri libere!

Cristiano Ronaldo și fiul său la antrenamentul lui Al-Nassr
Cristiano Ronaldo și fiul său la antrenamentul lui Al-Nassr

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 20:03 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 20:42

Cristiano Ronaldo Jr, fiul în vârstă de 13 ani și jumătate al starului portughez, a trimis în vinclu o lovitură liberă la antrenament. „Băiatul meu mi-a spus: «Tată, mai rezistă câțiva ani, vreau să joc alături de tine»", a povestit căpitanul Portugalia și al lui Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo Jr., născut pe 17 iunie 2010, e cel mai mare copil al lusitanului. Mereu alături de Cristiano la antrenamente, la meciuri, a început și el să joace fotbal, mereu la clubul unde era tatăl.

Micul Cristiano Ronaldo începe să semene cu CR7: bară-gol din lovitură liberă

A început la academia lui Real Madrid, a continuat trei ani la Juventus, s-a mutat la Manchester United și a ajuns în 2023 la Al-Nassr.

Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează
SPANIA
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează" Real, Barcelona și Atletico

Ultimul transfer a fost anunțat ca o mutare de jucător profesionist de către jurnalistul Fabrizio Romano, expert în mercato: „S-a ajuns la un acord. Va purta numărul 7". Un viitor CR7.

Puștiul, 13 ani și jumătate, visează să-l prindă pe Ronaldo încă în activitate. „Băiatul meu mi-a spus: «Tată, mai rezistă câțiva ani, vreau să joc alături de tine»", a povestit căpitanul Portugalia și al lui Al-Nassr.

Micul Ronaldo se descurcă bine la antrenamente, dovedind că lovește bine mingea. Cotidianul spaniol Marca a postat un scurt videoclip cu băiatul lui Cristiano executând o lovitură liberă. Și șutul său cu efect ocolește zidul și se oprește la vinclu, în colțul lung. Bară-gol!

Cristiano Ronaldo și Cristiano Jr, mușchi abdominali bine conturați

Ronaldo îl ia pe fiul său nu o dată la pregătire alături de el. În primăvara lui 2022, superstarul lusitan a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu el și Cristianinho la ieșirea din criosaună, după un antrenament.

Fiul lui Cristiano Ronaldo, execuție genială! » L-a învățat să bată lovituri libere!
Cristiano Ronaldo și Cristiano Ronaldo Jr, împreună după antrenament Foto: Instagram

Încă de atunci, băiatul începea să semene tot mai mult cu legendarul fotbalist. Are și un fizic similar, fără țesut adipos și cu mușchi abdominali foarte bine conturați.

Acea imagine cu cei doi Ronaldo a strâns peste 11 milioane de likeuri pe Instagram.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Întorsătură neașteptată în saga Radu Drăgușin! Sky Germania anunță: „Acord TOTAL cu Tottenham!” și dezvăluie cifrele transferului
TRANSFER
Întorsătură neașteptată în saga Radu Drăgușin! Sky Germania anunță: „Acord TOTAL cu Tottenham!” și dezvăluie cifrele transferului
Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”
ANGLIA
Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează