INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, SÂMBĂTĂ, 17:15, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Fiul lui Zinedine continuă dinastia Zidane la Real: ”E doar începutul unui vis”

Enzo l-a avut antrenor pe Zinedine și la Real Castilla, pentru care a dat 5 goluri în 61 de meciuri // Foto: AFP
Enzo l-a avut antrenor pe Zinedine și la Real Castilla, pentru care a dat 5 goluri în 61 de meciuri // Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 00:00

Fiul de 21 de ani al lui Zinedine continuă dinastia Zidane la Real. Enzo a avut nevoie de 17 minute să înscrie în tricoul blanco, în Cupa Regelui (6-1 cu Leonesa).

Real și-a ambalat motoarele pentru El Clasico în Cupa Regelui, făcând un reușit antrenament cu public, 6-1 contra lui Cultural Leonesa.

Cu multe rezerve în teren, Zidane a folosit prilejul ca să-l debuteze oficial pe Enzo, iar băiatul cel mai mare din cei trei tineri fotbaliști ai familiei a dat și gol!

Zizou l-a menajat pe Isco și l-a introdus în locul lui la pauză pe atacantul de 21 de ani. Și lui Enzo i-au fost de ajuns 17 minute să scuture plasa. După mai bine de un deceniu alt Zidane marca din nou pe "Bernabeu"! "Un șut subtil cu dreptul, de la marginea careului, cu care a făcut 4-1", a scris Marca.

O zi fericită pentru Enzo: "Să debutezi cu gol la Real este mereu un vis, mai ales că s-a și întâmplat pe stadionul nostru și la o victorie. Echipa a fost genială cu mine și cu celelalte rezerve. Este numai începutul și va trebui să muncesc mai mult ca să mi se ofere și alte oportunități".

"Golul lui Enzo înseamnă mult pentru mine ca tată și ca antrenor. Mă bucur că a marcat la debut"
Zinedine Zidane, antrenor Real

3.860de zile au trecut între ultimul gol reușit de Zinedine Zidane pentru Real și primul marcat de fiul său, Enzo

Bale stă până în aprilie!

Medicii care l-au operat la Londra au descoperit că accidentarea lui Bale e mai gravă decât se credea. Atacantul galez nu va reveni mai devreme de aprilie 2017, putând rata următoarele 25 de jocuri la Real, inclusiv "optimile" Ligii.

Bale s-a rupt pe 22 noiembrie, cu Sporting Lisabona (1-1), suferind o luxație traumatică a tendoanelor peroneale ale gleznei drepte. Gareth poartă ghips, merge în cârje până la consolidarea articulației și va vedea El Clasico la TV, acasă, în Cardiff.

Messi, regele Clasicului

Messi e mai mereu decisiv în ciocnirile cu Real. Argentinianul are cele mai multe goluri din istoria El Clasico, 21 în 32 de derbyuri jucate până acum (14 reușite în 20 de dueluri în La Liga).

Deși n-a mai punctat în ultimele cinci, Leo îi devansează pe rivalul Cristiano Ronaldo (al treilea în topul all-time) cu 5 goluri și pe celebrul Alfredo Di Stefano (18 reușite). Messi este și cel mai în formă din temutul trident ofensiv blaugrana MSN, înscriiind de 11 ori în ultimele nouă meciuri.

10goluri în 12 derbyuri cu Barcelona a marcat Ronaldo pe Camp Nou. În aceleași meciuri, Messi a dat doar 5

1-1 cu o echipă din Segunda B

Luis Enrique și-a menajat mulți dintre titulari în Cupa Regelui și nu a scos miercuri decât un egal (1-1) la Alicante, în turul "16-imilor" Cupei, pe terenul echipei de liga a treia Hercules. Golul a fost marcat de debutantul Carles Aleña, un mijlocaș de 18 ani, aflat la prima reușită pentru catalani.

"Baciul", întâmpinat de Puyol

Gică Popescu nu va lipsi de la El Clasico, fostul căpitan al Barcelonei fiind primit de Puyol. "Sunt mereu emoţionat să mă întorc în acest loc, care a fost casa mea pentru 15 ani. Alături de Popescu, pe Camp Nou, cel mai mare stadion din lume", a scris Carles pe contul de Instagram.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  02 Decembrie 2016, 14:52

*** ăsta e Iannisul Realului ... Tot un fel de *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close