INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FLAMENGO - AL HILAL 3-1

FLAMENGO - AL HILAL 3-1, MONDIALUL CLUBURILOR // Răzvan Lucescu: „Fotbalul din Orient e mult, mult peste cel din România!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 18:19

Răzvan Lucescu (50 de ani), antrenorul lui Al Hilal, a oferit declarații după ce echipa sa a pierdut în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, scor 1-3 cu Flamengo.

„A fost un meci bun, care a făcut o propagandă bună fotbalului din această zonă, care este tratat cu multă superficialitate de oamenii din Europa. Am ținut piept unei forței precum Flamengo. N-am reușit din păcate să închidem jocul la 1-0, iar în a doua repriză lucrurile s-au echilibrat, s-a jucat mai mult pe contre, ceea ce a convenit mai mult brazilienilor.

Giovinco și Gomis au fost accidentați și n-au putut să se pregătească, iar asta s-a văzut. Am avut probleme și cu cei doi fundași laterali, care au fost bolnavi. În condițiile astea, în repriza a doua, odată cu trecerea timpului, din cauza solicitării la care am fost supuși, am cedat. 

Flamengo nu a avut foarte multe situații, dar a marcat la cele 3 ocazii pe care le-a avut, noi nu am fructificat și asta ne-a dăunat. Oricum, este un fotbal mult, mult peste cel din România, datorită investițiilor care se fac. Sunt fotbaliști pe care se plătesc sume foarte mari”, a declarat Lucescu, la TV Digi Sport.

Echipa lui Răzvan Lucescu va juca finala mică în Qatar, în fața uneia dintre Liverpool sau Monterrey (Mexic). 

VEZI ȘI:

BARCELONA - REAL MADRID // Leo Messi, mesaj pentru Zinedine Zidane înainte de El Clasico: „Știa asta de când a revenit” + ce spune de Hazard și Cristiano Ronaldo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  19 Decembrie 2019, 12:09

Ce sa zica si Razvan odata ce antreneaza in Arabia Saudita ?? In afara de Al Hilal, care are cativa jucatori valorosi trecuti de 30 de ani, precum si alte 2-3 echipe, fotbalul din zona araba este net inferior fotbalului practicat in Europa, chiar si la noi !! Cativa jucatori valorosi, la apusul carierei lor si cativa antrenori cu o carte buna de vizita, trec meteoritic prin aceste campionate doar pentru motivul ca sunt foarte bine platiti !! Atata tot !!

1686525761599040
Mario Durm  •  18 Decembrie 2019, 23:23
Postat de Calin Radulescu pe 18 Decembrie 2019, 18:53

N-as zice... Razvan, ai doar un singur fotbalist de nivel inalt in echipa (Gomis)... In rest mai ai 3-4 straini mediocri spre buni (dar de gasit si-n Romania), dupa care antrenezi "camile"... Adica niste "***" exotici si prosti... gen Al Salam, Al Mustar si Al Ketchup... Adica niste amatori care nici la FCSB nu prind primul "11"... Sa o mai lasam parcata cu valoarea extraordinara a echipelor din Saudi Arabia... Daca ii dai afara pe toti "arabetii" aia penibili din primul "11" si mai aduci 4-5 jucatori buni din Europa doar atunci poti spune ca ai o echipa puternica...

Nu mai fuma... spune-mi in momentul asta trei jucatori din Romania (campionatul intern) care sunt peste Gomis (cu tot cu varsta lui), Giovinco si Carillo, ca sa nu mai pomenesc si de altii.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  18 Decembrie 2019, 20:59

lol =))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează