INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Flamengo - Grêmio 5-0 (în tur 1-1) // VIDEO Gremio, spulberată de Flamengo în semifinala Libertadores: „Și o femeie însărcinată ne-ar fi dat gol"

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 19:10

Echipa carioca Flamengo, antrenată de portughezul Jorge Jesus, s-a calificat în finala Copei Libertadores după 38 de ani, în urma victoriei cu Gremio, scor 5-0 (1-1 în tur). Va juca ultimul act cu River Plate, pe 23 noiembrie.

Semifinala braziliană a Copei Libertadores n-a avut istoric. După 1-1 în tur, la Porto Alegre, Flamengo a spulberat-o pe Grêmio: 5-0 pe Maracanã (Bruno Henrique 42, Gabriel Barbosa 46, 56 penalty, Pablo Marí 67, Rodrigo Caio 71).

Și o femeie însărcinată ne-ar fi dat gol", a declarat Renato Gaúcho, antrenorul lui Grêmio, care spunea de curând că „noi jucăm cel mai bun fotbal din Brazilia".  

Flamengo, antrenată de portughezul Jorge Jesus (ex-Benfica și Sporting), s-a calificat după 38 de ani în finala Copei Libertadores, trofeu pe care l-a și câștigat în 1981, cu Zico lider pe teren. 

Acum, „Rubro-Negro" joacă pe 23 noiembrie cu River Plate, la Santiago de Chile.

REZUMAT VIDEO

VEZI ȘI:

Răzvan Raț despre Andrij Pyatov, fostul său coleg de la Șahtior: „O să-i spun că e un tâmpit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează