INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Flamini ar fi rămas la Arsenal dacă echipa câştiga titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Mijlocaşul Mathieu Flamini, care a semnat cu AC Milan la începutul acestei săptămâni, a declarat că ar fi continuat să joace la Arsenal în situaţia în care gruparea londoneză ar fi câştigat titlul în acest sezon, informează site-ul skysports.com

"Ce ni s-a întâmplat după ce am condus în campionat pentru o perioadă atât de lungă a fost cea mai dureroasă experienţă pentru mine din cei patru ani de când sunt la Arsenal" a spus Flamini, făcând referire la faptul că în luna februarie Arsenal se afla pe prima poziţie în campionat, la cinci puncte în faţa lui Manchester United.

Întrebat dacă în cazul cuceririi titlului ar mai fi plecat de la Arsenal, Flamini a precizat că acest lucru cu siguranţă ar fi cântărit foarte mult, după care a adăugat: "Chiar am vrut să semnez un nou contract cu Arsenal în vara trecută, însă acest lucru nu s-a întâmplat. AC Milan mi-a oferit atât de multe pentru a semna cu ei, încât pur şi simplu nu am putut să refuz".

Mathieu Flamini a semnat luni un contract valabil pentru patru ani cu AC Milan, pentru un salariu anual de 4 milioane de euro. În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul francez a evoluat la Arsenal din 2004 până în 2008, iar înainte a jucat la Marseille. El are o singură selecţie în echipa naţională a Franţei.

 

sursa: News In

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  12 Mai 2008, 13:41

Dute la Milan sa joci in Uefa daca in C.L nuti place :))) mai bn zicea ca sa dus pt bani nu ca na luat Arsenalul titlu .

 •  11 Mai 2008, 22:54

sa vina super:)..

 •  11 Mai 2008, 14:20

TITLUL , nu TITLU .In titlu va bateti voi joc de limba romana...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează