INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Florentino Perez e gata să-l dea afară pe Zidane! Real vrea să aducă un campion mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 13:54

Deși Real Madrid are șanse mari să câștige titlul în Spania și este în semifinalele Ligii Campionilor, Florentino Perez, președintele echipei, ar putea să îl dea afară pe Zinedine Zidane.

As, ziarul de casă al lui Real, anunță că dacă echipa nu va câștiga cel puțin un trofeu în acest sezon, Zidane va fi demis după un an și jumătate pe banca madrilenilor, timp în care a câștigat UEFA Champions League.

Dacă l-ar demite pe Zidane, Perez ar proceda la fel cum a făcut-o și cu Ancelotti, pe care l-a demis la un an după ce a câștigat Liga Campionilor.

Favorit pentru a-i lua locul lui Zidane este Joachim Low, selecționerul Germaniei, campioana mondială din 2014. Low mai are contract până în 2020, dar ar putea renunța pentru a o pregăti pe Real. 

Tehnicianul de 57 de ani este antrenorul Germaniei din 2006, iar de-a lungul carierei a mai antrenat la Vfb Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, FC Tirol și Austria Viena.

Pe lista lui Perez mai sunt Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea, și Mauricio Pochettino, tehnicianul lui Tottenham.

În prezent, Real este pe locul doi în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar are un meci în minus. Echipa lui Zidane se duelează cu Atletico Madrid în semifinalele Champions League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1737968849776233
Stefan Dragoi  •  26 Aprilie 2017, 00:47

Jürgen Klopp Ar fi si el bun pe Banca lu Real Madrid incaz ca va fi Demis Zidane

pma77
pma77  •  25 Aprilie 2017, 18:05

Iar n-aveti subiecte si scrieti numai aberatii..Zidane este febletea lui Perez si este exclus sa-l dea afara pentru amaratul ala de Joachim Low care n-a facut nici o performanta cu vreo echipa de club..e diferenta mare dintr-o echipa de club si nationala...la nationale ajung de obicei looserii care sunt dati afara de la echipele de club iar Joachim Low nu face excdeptie.

10153735211685395
Vlad Dragu  •  25 Aprilie 2017, 16:55
Postat de Sergio Variu pe 25 Aprilie 2017, 16:25

Are 57 de ani .. sa antrenezi pe Real Madrid e o oportunitate ce apare o data in viata. Cel mai mare club din lume se accepta instant. El cred ca se roaga noaptea la moaste ca sa rateze Zidane trofee sa poata ajunge si el la Madrid. E si fan Ronaldo

Poate da, poate nu. Cred ca sunt si oameni care prefera un post mai putin prestigios (in masura in care sa antrenezi campioana mondiala e lipsit de prestigiu) dar mai linistit si mai sigur pe termen lung in dauna unuia agitat cum e la o echipa de club, mai ales una ca Real cu meciuri din 3 in 3 zile si presiune pe masura. Cred ca daca Low voia sa incerce ceva nou, cu siguranta a avut oferte. Poate nu de la Real, dar cred ca s-au mai gasit echipe de Top 10 mondial care sa-l fi curtat. Au existat zvonuri si referitoare la Bayern cand se apropia finalul lui Guardiola. Ma indoiesc ca statea pe postul ala asteptand sa vina Real, pana acum se aventura la o echipa de club daca isi dorea asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează