INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Florentino Perez contraatacă! Cum răspunde după ce a fost acuzat că a sabotat negocierile dintre Barcelona și Messi

Florentino Perez // FOTO: Imago
Florentino Perez // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 20:13 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 20:44

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a reacționat după ce a fost acuzat că a fost implicat în plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona la PSG.

Șeful marii rivale a catalanilor a emis un comunicat prin care neagă acuzațiile și spune că ar fi fost imposibil să se implice în negocierile dintre Barcelona și Messi.

„După declarațiile lui Jaume Llopis, fost membru al Comisiei Espai Barça (n.r- se ocupa de proiectul de transformare a întregului complex blaugrana, incluzând renovarea „Camp Nou" și construirea unei noi săli) vreau să precizez următoarele: este fals că am o relație de prietenie cu CEO-ul Barcelonei, Ferran Reverter. Este o persoană pe care am văzut-o de două ori în viața mea: o dată acum patru luni și o dată joi, la întâlnirea pe care am avut-o cu Joan Laporta și Andrea Agnelli, când deja se făcuse anunțul oficial despre Messi.

Deci, este imposibil ca eu să fi avut vreo influență în plecarea lui Messi sau în vreo altă decizie luată de Barcelona. Astfel, sper ca Jaume Llopis să rectifice cât mai repede aceste declarații care nu corespund cu realitatea”, a spus Perez, citat de Mundo Deportivo.

Perez, acuzat că a sabotat-o pe Barcelona

Președintele Barcelonei l-ar fi putut păstra pe Leo Messi (34 de ani) dacă ar fi acceptat să renunțe la proiectul Super Ligii. „Dar Laporta a preferat Super Liga și l-a sacrificat pe Messi”, a spus Javier Tebas, liderul ligii profesioniste spaniole.

Cotidianul Marca dezvăluie că ruptura ar fi fost provocată din umbră de Florentino Perez, liderul lui Real Madrid.

„Alianța dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, acceptată în principiu de Laporta, era piesa care rezolva întreg puzzle-ul. Totuși, de neînțeles, președintele blaugrana s-a lăsat convins de Perez și de Agnelli, șefii unei Super Ligi lovite atât de dur, dar încă în viață, să renunțe la banii oferiți de liga profesionistă spaniolă chiar și pierzându-și cel mai bun jucător din toată istoria sa", a comentat Marca.

VIDEO Leo Messi, prezentat la PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi, prima conferință la PSG: „Sunt entuziasmat ca atunci când eram mic! Am ales Paris din două motive principale”

Ce urmează pentru Messi la PSG: francezii mai au destul de așteptat până la debutul oficial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  11 August 2021, 21:18

Calaul fotbalului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează