INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA

Florijana Ismaili, fotbalistă în naționala Elveției, a dispărut în lacul Como din Italia

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 18:15

Florijana Ismaili (24 de ani), fotbalistă în naționala Elveției, a dispărut sâmbătă în lacul Como din Italia. Poliția continuă căutările.

Naționala Elveției a ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal feminin care se desfășoară în această perioadă în Franța, așa că jucătoarele și-au permis o vacanță mai lungă. Pentru  Florijana Ismaili, elvețiancă născută în Albania, totul s-a terminat tragic: „Florijana a sărit în apă și nu a mai ieşit la suprafaţă”.

„BSC Young Boys a fost informat că jucătoarea noastră Florijana Ismaili este dispărută de sâmbătă după-amiază, la lacul Como, după un accident la înot. Căutările poliţiei continuă. Suntem foarte îngrijoraţi, însă nu ne-am pierdut speranţa că totul va fi în regulă”, a notat clubul elveţian pe site-ul oficial.

10 selecții are Florijana Ismaili în naționala Elveției

Vezi și:

VIDEO Wesley Sneijder, arestat! Olandezul s-a urcat pe o mașină și a început s-o lovească, fiind sub influența băuturilor alcoolice

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează