INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Florin Andone a jucat împotriva lui Messi și Ronaldo » Acum dă verdictul: "E foarte ușor. Este diferit, incredibil"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 17:25

Florin Andone (25 de ani) n-a debutat încă la Brighton. A oferit însă un interviu interesant pentru site-ul clubului din Premier League.

Atacantul naționalei României a vrut neapărat să joace în Premier League. A părăsit-o pe Deportivo, care retrogradase din elita Spaniei, și s-a transferat la Brighton pentru 6 milioane de euro. N-a debutat încă la noua echipă, dar a dat deja primul interviu pentru site-ul clubului.

"Nu Maradona, nu Pelé. Messi și Ronaldo"

Întrebat care e cel mai bun jucător împotriva căruia a jucat, atacantul în vârstă de 25 de ani a spus fără să clipească. "E foarte ușor. Leo Messi. Sunt un mare fan al lui Cristiano Ronaldo și cred că el și Messi sunt cei mai buni din istoria fotbalului. Nu Maradona, nu Pelé".

"Messi e diferit. E incredibil"

Andone a detaliat: "Ronaldo e un ucigaș pe teren. Goluri, goluri, goluri și continuă să muncească. Dar Messi e incredibil. E diferit. E imposibil să-i iei mingea". Și-a amintit un meci cu Barcelona când era la Cordoba: "Când am jucat contra lui prima oară, cred că ne-a dat trei goluri. Am pierdut cu 0-8 în fața celei mai bune echipe a Barcelonei, cu Guardiola antrenor".

"Messi e mai complet ca Ronaldo. Face totul perfect. Primește mingea, pasează, dă assisturi și înscrie" Florin Andone, atacant Brighton

"Cel mai important meci? Contra Franței, la debutul Euro"

Pentru Andone, meciul pe care nu-l va uita niciodată este cel jucat la startul Euro 2016. "Stade de France era plin, 80.000 de oameni, și toți știam că lumea întreagă urmărește partida. Am jucat foarte bine, am păstrat 1-1 până aproape de sfârșit, dar Franța ne-a învins cu acel gol al lui Payet, din minutul 89. Ce gol!", și-a amintit atacantul, 21 de selecții și un gol pentru "tricolori". 

Vezi și: Adio, CFR Cluj! Suma fabuloasă pe care chinezii i-au pus-o pe masă lui Dan Petrescu » Ce trebuie să facă antrenorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bogdzsch
bogdzsch  •  19 Octombrie 2018, 14:24
Postat de real09 pe 18 Octombrie 2018, 22:28

Asa e Messi e mai complet.....are stang, are drept ,are lovitura de cap, vine sa se apare la fazele fixe, in viata lui n-a dat rist plin. Vai de capul vostru de balalai

Ba ,dar tu esti chiar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

real09
real09  •  18 Octombrie 2018, 22:28

Asa e Messi e mai complet.....are stang, are drept ,are lovitura de cap, vine sa se apare la fazele fixe, in viata lui n-a dat rist plin. Vai de capul vostru de balalai

baruch
baruch  •  18 Octombrie 2018, 20:24

bine, andone. maradona va fi emotionat de spusele tale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează