INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY - REAL MADRID

Florin Andone l-a convins pe Fatih Terim! Românul ar putea fi titular cu Real Madrid

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 11:00

Fatih Terim ar începe cu perechea ofensivă din meciul cu Sivas, în care Florin Andone a reuşit primele goluri în Turcia. Falcao are probleme la tendonul ahilean şi ar putea intra cel mult 15-20 de minute pe final.

  • Real Madrid - Galatasaray se joacă marți în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor, de la ora 22:00.

Florin Andone se pregăteşte de debutul ca titular în Ligă. După cele 26 de minute oferite de Terim cu PSG, meci în care l-a schimbat pe Babel, atacantul român va juca mâine la Galatasaray de la început, chiar alături de olandez. 

Jucătorul împrumutat de la Brighton l-a impresionat pe antrenorul „Cim Bom” cu „dubla” reuşită cu Sivasspor şi cu el va ameninţa Realul lui Zidane la Istanbul, bazându-se şi pe statisticile bune din LaLiga. 

„L-a făcut uitat pe Falcao”

Andone a înfruntat de patru ori Madridul în perioada Deportivo şi are un gol marcat şi două pase decisive în meciurile pe care echipa din La Coruña le-a pierdut însă mereu, uneori chiar la scor. La Cordoba, a jucat o singură dată cu Real şi, la fel, a fost învins, dar mereu în cele cinci dueluri împotriva los blancos a fost titular. 

„Nu şi-a găsit locul la Depor şi la alte şase echipe, dar fotbalul straniu din Turcia îi prieşte. A revenit la forma cea mai bună, cea etalată contra lui Real în tricoul galicienilor. Cele două goluri de vineri l-au adus la cel mai bun nivel al său şi deja l-a făcut uitat pe Radamel Falcao, cu probleme fizice constante”, avertiza ieri Marca. 

Accidentat la tendon 

Columbianul de 33 de ani, adus cu surle şi trâmbiţe de la AS Monaco, nu a mai jucat de pe 1 octombrie, din meciul cu PSG. El suferă în continuare din cauza problemelor la tendonul ahilean şi nu s-a antrenat nici ieri decât separat de restul echipei, iar presa de la Istanbul scrie că în cel mai fericit caz va putea intra 15-20 de minute pe final. 

„El Tigre" a marcat un singur gol în cele 360 de minute adunate din 5 jocuri la Galatasaray. 

Zidane, fără marjă de eroare 

Cu un punct din primele două etape, Real nu-şi permite să mai piardă puncte, altfel riscă să pice în Europa League! Niciodată în istoria Ligii în noul format, nu a fost eliminată în faza grupelor! Dar a mai trăit o situaţie similară. 

În 2002-2003, cu Zidane în teren, alături de Figo şi de brazilianul Ronaldo, Madridul lui Del Bosque pierduse cu Milan şi remizase cu Lokomotiv. A învins-o pe Dortmund, a făcut egal în retur, apoi le-a bătut pe Milan şi Lokomotiv şi s-a calificat. Dar s-a oprit, după ce a scos-o pe Man. United, în semifinala cu Juventus.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  21 Octombrie 2019, 12:23

S-o vedem si pe asta!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  21 Octombrie 2019, 11:46

Andone e un foarte bun jucator, a dat un super-gol si a obtinut 11 metri si a si marcat penaltyul, cum poti sa-l pui singur cu apararea adversa la Nationala, virf-impins izolat intre inaltii scandinavi, cum il pozitionezi atit de aiurea la tricolori ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează