INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UN NOU SCANDAL PENTRU FABBIANI

Fosta logodnică a lui Fabbiani: "Cînd a devenit violent, l-am părăsit!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Fosta logodnică a lui Cristian Fabbiani, Amalia Granata, spune că relaţia ei cu fostul jucător al CFR-ului a avut de suferit din cauza temperamentului coleric al atacantului şi mărturiseşte că acesta a lovit-o în repetate rînduri, determinînd-o astfel să-l părăsească.

"Nu am nici un fel de relaţie cu el acum, nu vreau să-mi dau cu părerea despre legătura pe care o are cu Victoria Vanucci. Nu au existat momente tocmai frumoase în relaţia dintre noi, dar viaţa continuă şi trebuie să luăm partea bună a lucrurilor de fiecare dată. Sînt foarte liniştită alături de actualul meu partener de viaţă, de fiica mea şi mă bucur de succesul profesional pe care îl am.

M-am certat cu Fabbiani de multe ori, iar cînd a devenit violent am decis să îl părăsesc şi să mă întorc în Argentina. Nu l-am văzut niciodată cu altă femeie, dar am auzit zvonuri nenumărate cum că mi-ar fi infidel", a spus Amalia Granata într-un interviu acordat Agencia Nova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2010, 13:32

arabu69-nu mai da din casa ca o sa mai fii invitat doar la petrecere la Sasa cai,tot din Cluj e si ala.

arabu79
arabu79  •  01 Martie 2010, 11:57

Asta minte. Am fost la petrecerea data de Paszkany la castigarea campionatului, acuma 2 ani, si am vazut Fabianni cum s-a lins cu o pitipoanca chiar in fata nevestei. Aia, saraca s-a dus la el, sa-l intrebe care e treaba, iar grasanul a ras... Umilitor moment pentru ea, nu-i de mirare ca vrea sa uite

onlyone
onlyone  •  01 Martie 2010, 11:57

Hai ma, da-o in ma-sa ... zau, ce naiba .. asta e stire sportiva??? Ati facut parteneriat cu CAN CAN?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează