INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VICTORIA VANUCCI EXCLUDE ÎMPĂCAREA

Fosta soţie a lui Fabbiani: "E foarte impulsiv, s-au întîmplat lucruri grave!" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Victoria Vanucci dezminte faptul că ar intenţiona să se împace cu Fabbiani şi spune că atît ea, cît şi fostul atacant al CFR-ului, trebuie să îşi continue viaţa pe drumuri separate.

"Sprijinul oamenilor mi-a fost de mare folos, dar e problema mea. Am aflat lucruri care dor şi nu există cale de întoarcere în ceea ce mă priveşte. Vreau ca Fabbiani să îşi vadă de viaţa lui, nu am nevoie de nimic din ceea ce are şi el e conştient de acest lucru.

Am suferit şi vreau ca lucrurile să se termine în cel mai civilizat mod cu putinţă. Christian e foarte impulsiv, s-au întîmplat lucruri grave", a spus Victoria într-un interviu acordat presei argentiniene.

Fabbiani şi Vanucci s-au despărţit în urmă cu puţin timp din cauza infidelităţii atacantului, care şi-a cerut apoi scuze în cadrul unei emisiuni televizate şi a negat faptul că ar avea o relaţie extraconjugală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează