INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIMNASTIC TARRAGONA

Fostul adversar al Stelei din UEFA, Jose Mari, a ajuns în Segunda

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Fostul internaţional spaniol Jose Mari s-a despărţit de Betis Sevilla, echipă pentru care a evoluat din vara lui 2007, şi s-a alăturat formaţiei Gimnastic Tarragona, din Segunda Division, informează Marca.

"În ultima vreme nu am mai fost fericit la Betis. Sper ca odată cu trecerea la Nastic să regăsesc bucuria de a juca fotbal", a spus atacantul în vârstă de 30 de ani.

Jose Mari a debutat în Primera Division la FC Sevilla în sezonul 1996-1997. Ulterior, acesta a mai trecut pe la Atletico Madrid, AC Milan şi Villarreal. În urmă cu un an şi jumătate, fostul internaţional spaniol a fost achiziţionat de Betis, echipă pentru care a bifat numai 8 prezenţe în actuala stagiune.

Gimnastic Tarragona se află pe poziţia a 16-a în Segunda Division, unde a acumulat 27 de puncte în 22 de etape.(Foto: daylife)

Pe vremea cînd evolua la Villareal, Jose Mari a evoluat şi împotriva Stelei în "optimile" Cupei UEFA, ediţia 2004-2005.
NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close