INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE GRAVĂ

Fotbalist de plastilină » Fae s-a rupt din nou 6 luni! :O

Fotbalist de plastilină » Fae s-a rupt din nou 6 luni! :O
Fotbalist de plastilină » Fae s-a rupt din nou 6 luni! :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 10:34

Internaţionalul ivorian Emerse Fae ( OGC Nice) va fi indisponibil şase luni, el suferind din nou de flebită la pulpă, pentur a patra oară în carieră, a anunţat tehnicianul Eric Roy, informează AFP.

"După meciul cu Caen, scor 1-1, Emerse a simţit o mică întindere la coapsă şi a fost tratat pentru o astfel de problemă. Însă după două zile a simţit o indispoziţie la pulpă. Ne temeam de ce-i mai rău şi acest lucru s-a întâmplat. Are din nou flebită. Ne aşteptăm la o nouă perioadă de indisponibilitate de şase luni. Este o lovitură teribilă pentru el şi ne gândim cu toţii la el. S-a văzut contribuţia sa în ultimele trei meciuri. A făcut atâtea eforturi pentru a reveni. Însă este un tip de caracter şi îl vom ajuta să treacă peste această nouă dezamăgire", a declarat Eric Roy.

Emerse Fae, în vârstă de 27 de ani, a mai fost diagnosticat cu flebită la coapsa dreaptă, în luna martie, el fiind nevoit atunci să urmeze un tratament de şase luni cu anticoagulante. Fotbalistul şi-a reluat antrenamentele cu echipa în septembrie. Fae a mai avut flebit, în primăvara anului 2007 şi în primăvara anului 2009.

Flebita este o boală care constă în inflamarea peretelui venelor, urmată de obicei de astuparea venei respective, conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează