INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRAME

Fotbaliști celebri care au trecut prin momente cumplite » Martori la crime, victime ale unor accidente care au lăsat urme adînci, citește 5 povești demne de scenariu de film

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 11:50

 Sînt fotbaliști de succes, dar au trecut prin momente îngrozitoare. Blaszczykowski și-a văzut tatăl ucigîndu-i mama, Cuadrado a fost martorul unui atac armat în urma căruia tatăl său a murit. Sînt doar două dintre dramele starurilor din fotbal. 

Jakub Blaszczykowski

Cînd avea 10 ani, mijlocașul polonez și fratele său au văzut cum tatăl lor a înjunghiat-o pe mama lor. A vrut de mai multe ori să renunțe la fotbal, dar unchiul său, fost fotbalist, l-a convins să continue.

Carlos Tevez

Un vas cu apă fierbinte i-a căzut pe față și pe gît cînd avea doar 10 luni. Neștiind ce să facă, părinții lui l-au acoperit cu un prosop, lucru care a înrăutățit situația, lipindu-i-se de piele. Ușor, ușor s-a recuperat. Cînd avea 5 ani, tatăl său a fost ucis cu focuti de armă, iar mama l-a abandonat. În 2014, tatăl adoptiv al fotbalistului a fost sechestrat timp de 8 ore.

Cuadrado

Avea 4 ani cînd un grup de bărbați înarmați au dat buzna în casă. Nu-și amintește decît cum mama sa îi striga să se ascundă sub pat și cum l-a văzut apoi pe tatăl său ucis de gloanțe. Copil fiind, obișnuia să joace fotbal pe stradă, alături de prieteni. Într-o zi a fost lovit de un camion, fără repercusiuni grave. Mama lui a decis atunci să îi ascundă ghetele de fotbal. El a continuat să joace însă.

Mario Balotelli

S-a născut cu grave probleme de sănătate, iar părinții lui naturali, din Ghana, au decis să se mute la Brescia pentru a căuta o soluție pentru a-l ajuta. Starea lui nu s-a îmbunătățit însă, iar Mario și-a petrecut primii doi ani din viață prin spitale. Părinții lui au decis să-l lase în grija serviciilor sociale, pînă cînd o familie l-a adoptat și încet, încet problemele au dispărut. I-a plăcut de mic fotbalul, iar la 16 ani a fost cumpărat de Inter.

Franck Ribery

Franck avea doar doi ani cînd a suferit un grav accident rutier. Era cu tatăl său în mașină și a fost proiectat prin parbriz, iar impactul i-a lăsat urme adînci pe față. A fost victima glumelor altor copii din cauza cicatricelor, dar asta l-a făcut mai puternic. Un puști problematic, care juca toată ziua fotbal pe stradă. A fost exmatriculat și a trebuit să se angajeze în construcții pentru a se întreține. A continuat să joace fotbal, iar în 2002 a cunoscut-o pe soția sa și s-a schimbat total. A decis să păstreze semnele accidentului din copilărie, deși avea posibilitatea să ascundă urmele de pe față.

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamovist16
dinamovist16  •  18 Septembrie 2015, 15:38

De ce nu incercati sa faceti si voi niste topuri de genul singuri? Sunt usor de facut si nu necesita prea mult timp, ci doar cateva cautari pe goagal. Chiar nu sunteti in stare fara sa traduceti articole online din strainatate? Puteti mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close