INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Fotbalistul care a încercat să-i mituiască pe polițiști ca să obțină eliberarea prietenilor săi, reținuți la Moscova pentru consum de droguri

Quincy Promes, la minge
Quincy Promes, la minge

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 16:24 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 16:50

Quincy Promes (31 de ani) este implicat într-un nou scandal. Condamnat în țară la 18 luni de închisoare pentru că a înjunghiat un văr în genunchi și cercetat pentru trafic de droguri, atacantul batav e anchetat acum pentru corupție!

Un fost internațional din Țările de Jos iese iarăși în evidență prin implicarea într-un scandal în Rusia. Quincy Promes, 50 de selecții și 7 goluri pentru Oranje în perioada 2014-2021, care joacă din 2021 la Spartak Moscova, a încercat să obțină eliberarea a doi prieteni arestați pentru consum și posesie de droguri. O infracțiune care se pedepsește cu mulți ani de închisoare. 

Extrema batavă a vrut să-i mituiască pe polițiști pentru a-și atinge scopul. „Într-un clip video publicat de site-ul Mash, se poate vedea cum Promes vorbește într-un amestec de engleză și rusă în acel comisariat, este extrem de nervos, își pierde răbdarea așteptând eliberarea amicilor și le oferă polițiștilor o sumă de bani", anunță RMC Sport.

Clubul spune că Promes n-a făcut nimic ilegal!

Quincy credea că nu va pleca singur de la secție și că situația se va rezolva favorabil destul de repede, dar acum fotbalistul riscă să fie cercetat pentru tentativă de corupție. Cei de la Mash au contactat clubul la care joacă Promes și a primit un răspuns dezarmant, Spartak Moscova susținând că acesta nu a făcut nimic ilegal.

Promes nu vrea să-și efectueze condamnarea

Pe 11 august, el a fost chemat în Țările de Jos pentru a răspunde acuzației de trafic de droguri. În cazul lui, este vorba de 1,3 tone de cocaină! Promes a fost deja condamnat în primă instanță, pe 19 iunie, la 18 luni de închisoare, pentru vătămare corporală gravă. 

Fotbalistul l-a înjunghiat pe vărul său în genunchi în 2020. Avocații săi au făcut apel. Oricum, Promes nu vrea să-și ispășească pedeapsa. Între Rusia și Olanda nu există tratat de extrădare.

Primarul Amsterdamului se implică în scandalul de la Ajax - Feyenoord și cere măsuri drastice: „Ceea ce s-a întâmplat este o rușine!”
ȚĂRILE DE JOS
Primarul Amsterdamului se implică în scandalul de la Ajax - Feyenoord și cere măsuri drastice: „Ceea ce s-a întâmplat este o rușine!”
După violențele din derby-ul Olandei, Van Basten cere oprirea imediată a campionatului din Țările de Jos
ȚĂRILE DE JOS
După violențele din derby-ul Olandei, Van Basten cere oprirea imediată a campionatului din Țările de Jos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează