INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fotbalul asiatic este pregătit să facă o ofertă record pentru Oscar!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 16:59

Chinezii continuă să ofere sume colosale pentru anumiți jucători. Shanghai SIPG, club pregătit de portughezul Andre Villas-Boas, îl doreşte de la Chelsea pe brazilianul Oscar în schimbul a 71 de milioane de euro, potrivit jurnaliştilor de la The Telegraph.

În cazul în care transferul se realizează suma plătită devine un record de transfer pentru fotbalul chinez. Precedentul record îi aparţinea tot lui Shanghai SIPG, care a plătit în iunie 55,8 milioane de euro pentru transferul lui Hulk, de la Zenit Sankt Petersburg.

Oscar a fost adus de Chelsea în 2012, de la Internacional Porto Alegre, în schimbul a 32 de milioane de euro şi ar deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de clubul londonez. Brazilianul l-ar depăşit pe compatriotul David Luiz, plecat în 2014 la PSG pentru 50 de miloane de euro.

Fotbalistul în vârstă de 25 ani ar urma să încaseze la noua sa echipă un salariu estimat la 21,8 milioane de euro pe an, similar cu cel primit de compatriotul său Hulk.

sursa: metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close