INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Arsenal a răzbunat eșecul cu Liverpool! Cum arată lupta la vârf în Anglia și cine e noul golgeter din Premier League

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 19:13

Arsenal Londra s-a impus în fața lui Fulham, scor 4-1, și a răzbunat eșecul usturător din partida cu Liverpool.

Unai Emery i-a resuscitat pe "tunari" după înfrângerea cu Liverpool, scor 1-5. Cu o formulă ofensivă, îndeplinind dorința fanilor de a începe din primul minut cu Lacazette și Aubameyang, Arsenal a deschis scorul după 25 de minute, prin elvețianul Granit Xhaka.

Francezul Lacazette a dublat diferența în minutul 55, iar cărțile păreau făcute. Claudio Ranieri a mutat însă inspirat. L-a introdus pe Aboubakar Kamara, iar francezul a punctat la doar 8 minute de la intrare, în minutul 69.

A urmat mutarea lui Unai Emery, cea care a dat șah-matul. Galezul Aaron Ramsey a intrat în minutul 75 și a înscris 4 minute mai târziu. Aubameyang, noul golgeter al campionatului, cu 14 goluri, a stabilit rezultatul final.

Clasamentul la vârf în direct

Echipa Puncte
1. Liverpool 54
2. Man. City 47
3. Tottenham 45
4. Chelsea 43
5. Arsenal 41
6. Man. United 35

Vezi și: 

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Pep Guardiola a surprins pe toată lumea: "Aceasta e cea mai bună echipă din lume"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
108912349602495
Trevor Trevor  •  02 Ianuarie 2019, 11:46

de fapt sunt 2 jucatori la egalitate Aubameyang si Kane cu cate 14 goluri dar pt gsp doar primul ca e de la arsenal....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează