INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Au bani de cheltuit! Cele mai extravagante cheltuieli făcute de fotbaliști

Rooney și calul său // FOTO via calciatoribrutti.com +4   FOTO
Rooney și calul său // FOTO via calciatoribrutti.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 13:35

Vedetele din lumea fotbalului se pot lăuda cu unele din cele mai bune salarii, iar acest lucru le permite uneori să facă cheltuieli ieșite din comun.

Iată o parte din cele mai extravagante achiziții ale fotbaliștilor, potrivit calciatoribrutti.com:

  • Zlatan Ibrahimovici se compară deseori cu un zeu, așa că nu e de mirare că și-a cumpărat o biserică evanghelică în Stockholm. Evident, a transformat-o în apartament.
  • Wayne Rooney a cumpărat un cal pentru el și soția lui. A renunțat rapid la el după ce animalul i-a rupt nasul unui instructor de călărit.
  • Mario Balotelli e pasionat de mașini, însă a surprins pe toată lumea când și-a cumpărat un porcușor ca animal de companie. Asta după un sezon total nereușit la Liverpool.
  • Lionel Messi s-a săturat de zgomotul constant făcut de vecinii lui, așa că pentru a scăpa de ei le-a cumpărat întreaga proprietate.
  • John Terry e pasionat de schiat, însă, pe când era la Chelsea, avea în contract o clauză prin care îi era interzis să schieze. Așa că într-o vacanță și-a achiziționat un pachet turstic de lux la munte pentru el și familia lui. A plătit mult, dar a respectat clauza și nu s-a atins de schiuri!
  • Cristiano Ronaldo a plătit 20,000 de lire sterline pentru a avea o replică fidelă a sa în Portugalia. Și-a implicat în lucrare chiar și stilistul său personal!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
116539105625550
Mihai Chirita  •  30 Iulie 2017, 16:25
Postat de gumbo pe 30 Iulie 2017, 15:33

Dragă ziaristule, "replică fidelă" e un pleonasm, adică ceva gen "babă bătrână", "a avansai înainte" sau "a urca în sus", știi tu.

Draga inteligentul. Replica fidela nu este pleonasm. Exista replici mai reusite si mai nereusite.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iulie 2017, 16:18

foarte frumos articol ...vrem cat mai multe articole cu porci de companie ...sa ne spuna cum il chema pe porc ul lui Balotelli ...cate kg are ce varsta ...vrem sa stim mai multe despre acesti porci ...

gumbo
gumbo  •  30 Iulie 2017, 15:33

Dragă ziaristule, "replică fidelă" e un pleonasm, adică ceva gen "babă bătrână", "a avansai înainte" sau "a urca în sus", știi tu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează