INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPARIȚIA LUI SALA

FOTO Au fost făcute publice primele imagini cu avionul prăbușit în care se afla Emiliano Sala: „Este vizibil un ocupant al avionului, în interior” » Atenție, vă pot afecta emoțional!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 13:15

David Mearns, specialistul care a condus misiunea privată de căutare a avionului în care se afla Emiliano Sala, a declarat că echipa care s-a ocupat de acest caz a fost șocată să vadă că epava aeronavei a fost găsită intactă.

„Cea mai mare surpriză pentru noi a fost că avionul este în mare parte intact. Ne așteptam să-l găsim bucăți. E frânt, dar mare parte din el este acolo. Am localizat aeronava la 63 de metri sub apă, la puțin timp după ce am început căutările private. Apoi am chemat o navă mai mare, GEO Ocean III, care are camere subacvatice operate prin telecomandă și lumini speciale, și ne-a confirmat că într-adevăr acela este avionul.

Au văzut numărul de înregistrare de pe el. Dacă vor fi condițiile necesare, GEO Ocean III mai poate investiga zona timp de două zile, cât mai e valabil contractul. Să sperăm că vor obține și alte informații. Există posibilitatea ca Emiliano Sala și David Ibbotson să fie la bordul avionului, așa că vor lua măsuri în acest sens. Rolul lor este însă de a găsi cauzele prăbușirii aparatului. Am vorbit cu familia lui Sala și cu agentul lui aseară, își doresc cu disperare să fie recuperat avionul. Acum ei cred că e responsabilitatea guvernului să ia măsuri”, a declarat David Mearns.

Ulterior, Departamentul de investigații ale accidentelor aeriene din Marea Britanie a emis un comunicat prin care informează că „din păcate, este vizibil un ocupant al avionului, în interior, în imaginile pe care le avem până acum”.

imaginile făcute publice de la locul prăbușirii

Fotbalistul Sala, 28 de ani, și pilotul Ibbotson, 59 de ani, au dispărut cu avionul deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie.

Vezi și:

VIDEO Tatăl lui Sala a aflat vestea tragică: „Nu pot să cred. E un coșmar. Sunt disperat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
badeadorian
badeadorian  •  04 Februarie 2019, 16:42
Postat de Pier Vaian pe 04 Februarie 2019, 16:37

traiti dupa lege si nimic rau nu se poate intampla

Pe hartie suna bine si pompos frazele de acest gen . Teoria ca teoria ....practica ne omoara !!!.

2351309371807304
Pier Vaian  •  04 Februarie 2019, 16:37

traiti dupa lege si nimic rau nu se poate intampla

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  04 Februarie 2019, 16:32

Pacat de Sala, era un fotbalist foarte bun. Il urmaream constant, mai ales de cand la Nantes juca si Tatarusanu. Aceleasi regrete si pentru pilot. Banuiesc ca era obosit. Cumva e si vina patronului, care l-a pus sa mai faca o cursa (neprevazuta) la sfarsitul zilei, cand pilotul se astepta sa plece acasa, undeva in Scotia sau cam asa ceva. Am inteles ca l-a si conditionat pe Sala sa se intoarca mai devreme decat voia, tocmai din acest motiv. Pana la urma, doua gesturi bine -intentionate (al lui Sala de a-si lua ramas bun de la fostii colegi) si al patronului (de a-i pune la dispozitie un avion privat), s-au transformat intr-o tragedie. Daca-ar fi stiut.... Mai bine se ducea cu trenul. E adevarat, in linie dreapta, distanta Cardiff-Nantes e destul de mica, iar propunerea patronului a fost tentanta, dar s-a dovedit a fi un cadou otravit. Cred ca nici Sala nu l-a putut refuza pe noul sau patron, de teama sa nu-l supere din prima zi. In fine, asta a fost sa fie. Odihneasca-se in pace!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează