INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Auriţi! » Surpriză pentru David Beckham şi băieţii săi la premiile Nickelodeon

Beckhamii de aur +2   FOTO
Beckhamii de aur

Articol de - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:26

Fostul star al lui Man. United şi doi dintre băieţii lui au fost "atacaţi" cu un lichid vîscos de culoare aurie la Los Angeles.

David Beckham se aranjase, ca de obicei, era îmbrăcat şic, în pantaloni gri petrol şi cămaşă neagră cu picouri. Îi avea alături pe Romeo, 11 ani, şi Cruz, 9. Lipsea doar Brooklyn, băiatul cel mare, de 15 ani. Erau toţi trei pe scenă, după ce Becks primise "Legend Award" la premiile Nickelodeon Kids' Choice, organizate la UCLA, Los Angeles.

Şi atunci, surprise! Două jeturi puternice i-au acoperit pe toţi trei în cîteva clipe cu un lichid vîscos de culoare aurie. Nu s-au supărat. "Golden Becks" şi puştii săi au început să rîdă. "Aţi gustat gluma, nu? Copiii l-au votat pe Beckham fotbalistul de aur. Şi l-am transformat în fotbalistul de aur", au comentat rîzînd organizatorii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
liviu2408
liviu2408  •  19 Iulie 2014, 13:39

de kkt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează