INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALLADOLID - BARCELONA 0-1

FOTO Barcelona se revoltă după meciul jucat pe un gazon mai prost ca în România: "A fost o rușine, e deplorabil!" » Jordi Alba l-a "copiat" pe Mitriță

FOTO: Guliver/ Getty Images +3   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 10:31

Campioana Barcelona s-a chinuit pe un câmp de cartofi, fiind salvată de VAR în finalul meciului cu Valladoolid, câltigat cu 1-0. ”E o rușine, un gazon deplorabil. Dacă vrem să ne vindem produsul în SUA, să ne uităm ce-avem acasă”, a spus Piqué. 

"Parcă ai lor erau fotbaliști, iar ai noștri agricultori", a comentat antrenorul gazdelor Sergio González meciul pierdut de Valladolid (0-1), la prima reapariție pe "Zorilla" în LaLiga.

Meci care a șocat prin starea oribilă a gazonului, la nivelul suprafețelor de la Craiova ori Național Arena, pe care Barcelona s-a simțit ca-n nisipurile mișcătoare.


*O brazdă din teren i-a dat mari bătăi de cap lui Jordi Alba, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută cu Alexandru Mitriță, la finalul meciului U Craiova - Concordia Chiajna 0-1 // foto: Reuters


*Captură TV Telekom Sport


*Gazonul de pe Arena Națională e de mai multe luni într-o stare deplorabilă. Tehnicul Olimpiu Moruțan, incomodat de teren în FCSB - Sepsi 2-0 de acum o săptămână // FOTO: Raed Krishan (GSP)

"Vrem un teren decent"

"A fost o rușine, un gazon deplorabil. Dacă vrem să ne vindem produsul în SUA, să ne uităm mai întâi la ce-avem acasă. Nu se pune problema dacă se putea juca sau nu fotbal, ci e un pericol major de accidentări", s-a revoltat Gerard Piqué.

Tehnicianul Barcelonei, Ernesto Valverde, l-a completat: "Pare incredibil că, în vremurile noastre, se mai întâmplă așa ceva. Îmi imaginez că gazdele au făcut tot posibilul, dar trebuie să ne preocupe serios pe viitor acest aspect dacă există ideea internaționalizării. Nu cer un teren perfect, dar măcar niște condiții decente".

Gol refuzat cu VAR

Dembélé a reușit, cum-necum, din centrarea lui Sergi Roberto unicul gol al catalanilor, ce au tremurat teribil până la final pentru cele 3 puncte. Gazdele s-au bucurat degeaba în prelungiri, când Keko a egalat cu capul. Golul s-a anulat corect pentru un ofsaid la marcator, decizia arbitrului fiind confirmată de asistentul video.

"Suntem triști din cauza gazonului. Nu credeam că va ridica atâtea probleme. Responsabilitatea ne aparține în totalitate și dacă vom primi amendă sancțiunea va fi dreaptă și meritată"
Carlos Suárez, președinte Valladolid

7 sezoane
la rând în LaLiga au fost începute de Barcelona cu două victorii. Record în campionatul Spaniei

45 de meciuri
fără înfrângere în campionat are Messi, 36 de succese și 9 egaluri. Iniesta este lider, cu 55 

Vezi și:  VIDEO Salvată de VAR! Victorie cu emoții pentru Barcelona în deplasarea de la Valladolid » Gol anulat gazdelor în minutul 90+2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  26 August 2018, 12:57

Barcelona nu a scapat cu ajutorul VAR ! Tusierul a ridicat steagul inainte de validarea prin VAR. Oricum...daca nu a fost gol regulamentar...de ce sa scrii ca au fost salvati de var ? *** mai sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  26 August 2018, 12:55

La ei este o exceptie , la noi este o regula!

para.para
para.para  •  26 August 2018, 12:46

"Responsabilitatea ne aparține în totalitate și dacă vom primi amendă sancțiunea va fi dreaptă și meritată" - Carlos Suárez, președinte Valladolid. Deci la aia se dau amenzi pentru asa ceva pe cand in romanika nici nu s-a pomenit asa ceva. National Arena asteapta rectificarea bugetara a primariei capitalei ca sa se poata bucura in continuare de un gazon pe banii contribuabulilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează