INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - REAL MADRID 1-4

FOTO BB nu plânge după C » Real Madrid dă recital fără Cristiano!

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 10:53

Benzema și Bale se înțeleg de minune, fiind eliberați de presiunea pusă de Ronaldo și asta s-a văzut și în victoria lui Real de aseară, 4-1 cu Girona. ”Pentru mine nu contează cine marchează, ci este important că dăm goluri”, explică antrenorul Julen Lopetegui.

1-2 cu Ronaldo în teren și 4-1 fără Cristiano. În numai 10 luni, Real a trecut de la rușine la marșul triumfal pe același teren al Gironei.

În toamna trecută a condus cu 1-0 și a pierdut lamentabil, duminică seară s-a întors scenariul, cu Lopetegui pe bancă în locul lui Zidane, însă mai ales cu Bale, absent atunci și dezlănțuit acum! Și asta în timp ce portughezul plecat la Juventus se bate din greu cu fundașii din Serie A și încă n-a marcat.

"S-a văzut mentalitatea și personalitatea echipei"

Fostul selecționer spaniol a modificat sistemul în 4-2-3-1, cu Benzema unicul vârf, și francezul a reușit două goluri. Primul din penalty, celălalt din pasa lui Bale, care nu mai trebuie să-l caute cu mingi pe CR7.

"Pentru mine nu contează cine marchează, ci este important că dăm goluri. S-a văzut mentalitatea și personalitatea echipei", explică noul antrenor blanco, aflat la al 200-lea joc din carieră. A punctat și Sergio Ramos, egalând cu scăriță, dintr-un alt 11 metri, și devenind al doilea fundaș în istoria LaLiga (după Hierro) cu 15 sezoane în care înscrie.

Lopetegui și-a permis să-l scoată pe Marcelo după un ceas, simțindu-l vulnerabil și securizând jocul la 3-1: "Am destule lucruri în cap, dar nu vreau să dezvălui nimic", a anunțat tehnicianul noului lider. 

2 assisturi i-a dat Bale lui Benzema în cele 3 meciuri din acest sezon la Real. În precedentele două, galezul i-a pasat decisiv doar o dată, cu Legia în Ligă

93 de goluri are Sergio Ramos pentru Real, din care 56 în LaLiga. E al treilea fundaș marcator, după Hierro (105) și Ronald Koeman (67)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează