INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Ca băieţii » Gestul prin care portarul lui Arsenal şi-a lăsat mască adversarii :)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 00:57

Portarul lui Arsenal, polonezul Szczesny, a fost protagonistul unui moment amuzant ieri, în timpul partidei cu Manchester City (1-0).

La un moment dat, goalkeeper-ul a luat de pe gazon o sticlă de bere aruncată din tribune şi a dus-o la gură, mimînd că bea. Aflat în apropiere, adversarul Kolarov a fost păcălit pentru o clipă de teatrul jucat de Szczesny (foto).

Arsenal a cîştigat partida cu City printr-un gol marcat de Arteta cu trei minute înainte de final. Balotelli de la oaspeţi a fost eliminat în ultimul minut de joc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
badeadorian
badeadorian  •  09 Aprilie 2012, 10:37

Sunt sigur ca in varianta in care sticla il lovea pe Martin Atkinson acesta nu fugea la vestiar cu toata echipa lui Manchester City ciopor dupa el , in speranta ca la comisii vor castiga cu 3-0 iar Regina Angliei il cadoriseste pe arbitru cu o medalie pentru vitejie in lupta .

bamse1901
bamse1901  •  09 Aprilie 2012, 10:24

bun baiatul.stirea este in tribune pt cei care nu au fost prezenti.

bobulica
bobulica  •  09 Aprilie 2012, 08:26

Asa si?!....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează