INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Campania "Deblocheză-mă, Messi!" » Suzy Cortez continuă să îi facă avansuri starului Barcelonei: "Iubita lui nu are de ce să fie geloasă”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

În aprilie, enervat de atâtea imagini sexy trimise pe contul său de Instagram de modelul brazilian Suzy Cortez, Leo Messi i-a blocat accesul pe site-ul de socializare!

Acum, "Miss BumBum" face tot posibilul să-l convingă pe decarul argentinian că este doar un fan al Barcelonei. Declanșând campania "Deblochează-mă, Messi!".

"Iubita lui Leo nu are de ce să fie geloasă, nu trebuie să se îngrijoreze. Sunt doar un suporter al fotbalului și al Barcelonei", a declarat frumoasa carioca.

Suzy și-a pictat pe corp echipamentul blaugrana și s-a pozat cu tricoul lui Messi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează