INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

FOTO Ce fac prietenii lui Neymar, care sunt plătiți cu 11.000 de euro de brazilian: „Ei sunt cei mai importanți 3 oameni”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 14:34

Remunerat cu 37 de milioane de euro pe an de PSG, Neymar își permite să-și plătească prietenii cu câte 11.000 de euro lunar. The Sun îi prezintă acum pe pe prietenii brazilianului. 

Amicii lui Neymar sunt prezentați de englezi într-un material cu titlul „În interiorul anturajului lui Neymar”. 

Neymar și-a luat prietenii și locuiesc cu toții în vila fotbalistului din Paris. Grupul lor se numește „Parcas”, un jargon pentru „Tovarăși”. 

Gil Cebola, Jota Amancio și Carlos Henrique sunt cei mai buni prieteni ai lui Neymar. Primul e fotograful personal, cu Amancio se sfătuiește ori de câte ori are nevoie, iar Henrique se ocupă persoanl de drepturile comerciale ale fotbalistului. 

„Prietenii lui Neymar câștigă 11.000 de euro pe lună, au acces la petreceri exclusiviste și se învârt în jurul vedetelor. Neymar se bucură de stilul de viață al unei adevărate celebrități. De la petreceri de modă la vacanțe exotice, starul brazilian știe să-și trăiască viața. 

Și, dacă ai noroc, faci parte din cercul de apropiați ai lui Neymar. Fotbalistul are un grup de prieteni în care are încredere mai mult decât în oricine altcineva. E o glumă populară în Brazilia, care spune că dacă te numeri printre prietenii lui Neymar nu resimți criza economică. 

+1 FOTO

Cei 3 prieteni prezentați mai sus, Gil Cebola, Jota Amancio și Carlos Henrique, sunt membri-cheie ai anturajului său. Fiecare are un rol diferit în echipa Neymar”, scrie The Sun.

„Ne-am cunoscut când aveam 13 ani și de atunci am crescut împreună. am locuit în aceeași casă 7 ani, am învățat împreună și până în 2010 am jucat în aceeași echipă” Amancio pentru Marca

Vezi și:

VIDEO Cristi Manea s-a dat în spectacol pe manele! Apoi l-a imitat pe Ceaușescu: „Elena, pune niște parizer prăjit de Tulcea, că nu mai pot!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează