INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IPOSTAZĂ

FOTO Cealaltă față a lui Messi » Argentinianul a "rupt" internetul în doar două ore » Fotografiile cu care a strâns 2 milioane de aprecieri

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 13:34

Leo Messi, 31 de ani, profită din plin de zilele libere pricinuite de pauzele din campionatele mari. El a decis să nu mai meargă o perioadă la echipa națională, astfel că își petrece mai mult timp cu familia.

Argentinianul a ieșit la o plimbare cu doi dintre cei trei băieți ai săi, Thiago (5 ani) și Mateo (2 ani). Considerat de mulți cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Leo a imortalizat momentul și a urcat câteva poze în contul său de Instagram.


*Foto: Leo Messi Instagram

Departe de tumultul marilor orașe și îmbrăcat casual, argentinianul își ține protector de mână ambii băieți, consolidând și mai mult statutul pe care și l-a dobândit în timp: acela de familist convins. 

La doar două ore de la apariția superbelor fotografii, Messi a primit 1,8 milioane de like-uri, semn că ipostaza de părinte grijuliu îl prinde la fel de bine ca cea în care domină cu atâta eleganță marile scene fotbalistice ale lumii.

De altfel, e arhicunoscut faptul că Messi are tatuat pe gamba piciorului stâng numele lui Thiago, cel mai mare dintre fiii săi. 


*Foto: Guliver/Getty Images // Click pe imagine pentru zoom!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
904740586356502
Radu Cristian Junc  •  07 Septembrie 2018, 14:37

Nu, Cel care a adus titlul mondial Argentinei si 2 campionate lui Napoli,ambele echipe de trei lulele(nu pleiada de vedete de le barca)... MARADONA

rocky2
rocky2  •  06 Septembrie 2018, 15:03

Bineinteles ca MESSI este cel mai bun din toate timpurile!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează