INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HEART OF MIDLOTHIAN

FOTO Cel mai frumos tricou făcut vreodată pentru o echipă de fotbal! Gest superb al scoțienilor de la Hearts pentru fanii care au salvat echipa de la faliment

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2015 18:00

Nu e nimic mai rău pentru un fan decît să-și știe echipa în dificultate. Și nu e nimic mai frumos pentru un fan decît să simtă că a pus umărul la binele echipei.

Clubul Heart of Midlothian a fost la un pas de colaps în sezonul 2013-2014, iar suporterii n-au stat cu mîinile în sîn. Au ajutat echipa după retrogradare, iar Hearts a revenit în acest sezon în prima ligă scoțiană. Clubul avea datorii de 25 de milioane de lire sterline cînd patron era omul de afaceri lituanian Vladimir Romanov.

Ann Budge a preluat controlul în mai 2014 asupra clubului cu ajutorul fanilor și se așteaptă ca, pînă în 2019, Foundation of Hearts, care are în prezent peste 8.000 de membri să preia controlul asupra echipei.

Sprijinul fanilor în cea mai dificilă perioadă a formației scoțiene n-a fost trecut cu vederea. Ca semn de mulțumire a fost creat un tricou-tribut, cu numele tuturor membrilor Foundation of Hearts care au contribuit financiar pentru a ajuta echipa.

"Toți cei de la club care au fost implicați în crearea acestui tricou sînt încîntați de produsul final. A fost vorba despre un efort al clubului împreună cu Fundația pentru a face ceva care cu adevărat să arate contribuția fanilor", a spus Ann Budge, președintele clubului.

Foundation of Hearts a fost creată în 2013

Noul tricou va fi disponibil în magazine din 15 noiembrie, iar jucătorii îl vor purta începînd din decembrie 2015 sau ianuarie 2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
paiazze
paiazze  •  19 Septembrie 2015, 22:31
Postat de faxx pe 19 Septembrie 2015, 20:50

cve treaba ai tu .. de ce sa te anuntz .. e gazeta sporturilor a ta? .. eu nu scriu sa citesti tu .. ignora-ma =))

Uite, eu nu prea intru la articolele cu alte echipe, deci nu stiu ce postaci umbla pe acolo. Probabil ca ai dreptate, or fi multi anormali si in partea cealalta. Dar la toate articolele despre Steaua, apari tu si toata clica enumarata de omul asta. E clar ca aveti o problema la mansarda, degeaba o dai tu in aiureli despre proteste fata de politica Gazetei sau mai stiu eu ce... Daca nici la un articol care nu e despre Steaua nu sunteti in stare de un comentariu normal, e clar ca sunteti o parte a problemei de care te plangi tu.

faxx
faxx  •  19 Septembrie 2015, 20:50
Postat de ares123 pe 19 Septembrie 2015, 20:20

Ba ma deranjeaza prostia idiferent din ce parte vine. Cand o sa vezi vreodata un comentariu deviant..pe langa , asa cum ai tu, sa ma anunti.

cve treaba ai tu .. de ce sa te anuntz .. e gazeta sporturilor a ta? .. eu nu scriu sa citesti tu .. ignora-ma =))

cracker
cracker  •  19 Septembrie 2015, 20:25
Postat de mitroi2008 pe 19 Septembrie 2015, 20:14

Bine ca nu-i au ca suporteri pe aia din Peluza Nord si Peluza Sud, de la Steaua, ca mureau de foame!

Ba mai bine ca nu sunt ca tine !ngust! la minte cu un creier cat o nuca, sa tot o scalde cu si despre Steaua indiferent de articol, va mai plangeti ca sunt toata ziaulica numai articole despre Steaua, pai vinovatii sunteti voi descultilor care tot intrati si scrieti peste tot numai de Steaua, indiferent ca in articlolul respectiv e cu totul altceva dezbatut, voi tot de Steaua va arde, vad astia ca sunt multi r#t@rd@t! asa ca tine si au pentru cine publica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează