INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEXY SPORT

FOTO "Colecţia" iubitelor fotbaliştilor de la Arsenal s-a îmbogăţit. Iat-o pe Lorena Bernal, nevasta lui Arteta!

Lorena Bernal, iubita lui Mikel Arteta +8   FOTO
Lorena Bernal, iubita lui Mikel Arteta

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 00:22

Ne-am obişnuit ca la fiecare transfer important în Europa să aruncăm un ochi şi asupra frumoasei care îi guvernează viaţa jucătorului în cauză. Astfel am descoperit-o pe Lorena Bernal, o frumoasă argentiniancă în vîrstă de 34 de ani, iubita lui Mikel Arteta, cel mai nou transfer al lui Arsenal.

Lorena e actriţă şi model şi îşi împarte viaţa între Marea Britanie şi ţara sa natală, Argentina. A cunoscut însă succesul la Hollywood, ea apărînd în mai multe seriale de succes de peste Ocean. A jucat în "CSI: Miami" şi "Chuck".

La cei 34 de ani, Lorena are şi un copil, în vîrstă de doi ani, dar şi-a păstrat mărimile aproape perfecte: 87-64-94. Vezi mai jos o super-galerie cu Lorena Bernal, iubita lui Mikle Arteta!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
demolator74
demolator74  •  02 Septembrie 2011, 00:25

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează