INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Cristiano Ronaldo, confesiune neprevăzută: "Mă pot retrage fericit!"

Balonul de Aur din 2017 / FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Balonul de Aur din 2017 / FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 14:06

Cristiano Ronaldo (33 de ani) declară că și-a îndeplinit toate obiectivele pe plan fotbalistic și că se poate retrage fără regrete.

"Nu am visat niciodată că voi câștiga 5 Baloane de Aur. Mă pot retrage fericit acum. Am câștigat tot ce mi-am dorit. Nu mai am niciun vis. Evident, aș fi încântat să mai câștig unul, două sau trei Baloane de Aur, dar nu-i o tragedie. Nu am niciun regret legat de fotbal.

La Mondialul din Rusia nu suntem printre favorite. Trebuie să fim realiști. Sunt echipe mult mai puternice decât noi. Brazilia, Spania, Germania, Argentina, ele se bat cu șanse reale", a declarat Ronaldo pentru Central Desimpedidos.

26 de trofee a câștigat portughezul, între care 4 Ligi, 2 Supercupe ale Europei, 3 CM al Cluburilor și titlul european cu "naționala"

25 de trofee individuale a cucerit Ronaldo, între care 5 Baloane de Aur, 4 Ghete de Aur, 2 FIFA The Best și de 6 ori cel de golgeter al Ligii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează